Sophie Elise Isachsen

- Jeg jobber mye mer og hardere, sover mindre og stresser ikke så mye over utseendet

Norges største blogger, Sophie Elise Isachsen (21), er klar med sin første bok. Den har fått tittelen «Forbilde».

«FORBILDE»: Sophie Elise Isachsen er ute med ny bok. Her får du et innblikk i hvordan hun gikk fra å være rosablogger i Harstad til å bli Norges største blogger. KK.no har snakket med den ferske forfatteren.
«FORBILDE»: Sophie Elise Isachsen er ute med ny bok. Her får du et innblikk i hvordan hun gikk fra å være rosablogger i Harstad til å bli Norges største blogger. KK.no har snakket med den ferske forfatteren. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Å tenke på noe så lite viktig som vipper og hår var godt, når man egentlig burde vurdere å bli tvangsinnlagt på psykiatrisk fordi man er en fare for seg selv». Dette skriver Sophie Elise Isachsen (21) i sin nye bok «Forbilde».

I boka, som undertegnede har lest, får vi et innblikk i hvordan det var for Norges største blogger å vokse opp i Harstad, leve med angst, ha en kniv tilgjengelig under puta, ha få venner og gjøre alt for å bli en kjent blogger. Drømmen om å flytte til Oslo og bli kjendis var alltid i bakhodet til Sophie Elise, som trykket på «publiser» for første gang  27. januar 2011 på blogg.no.

Nå, snart seks år senere, lever hun av drømmen hun skapte seg på det rosa pikerommet i Harstad. Og jeg vil tro at de fleste av «vennene» hennes - som ikke var vennene hennes ifølge boka - angrer på hver minste utestengelse, frekke kommentar eller blåste utsagn. Gutten som invitere henne på fest en kald vinterkveld, men som slengte igjen døra i ansiktet hennes fordi han ikke ville ha en «rosablogger» på festen, angrer nok også på den kvelden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer