Prinsesse Diana

- Jeg kan med hundre prosent sikkerhet si at hun ikke var gravid

Vi gir deg svarene på spørsmålene vi fremdeles lurer på om prinsesse Diana og tiden før den fatale ulykken.

PRINSESSE DIANA DØD: Tobarnsmoren prinsesse Diana av Wales ble bare 36 år. Den 31. august 1997 omkom hun som følge av en bilulykke i Paris. Foto: NTB Scanpix
PRINSESSE DIANA DØD: Tobarnsmoren prinsesse Diana av Wales ble bare 36 år. Den 31. august 1997 omkom hun som følge av en bilulykke i Paris. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år er det 20 år siden prinsesse Diana av Wales omkom i en bilulykke i Paris. Den verdensberømte tobarnsmoren ble bare 36 år, og i tiden etter den fatale ulykken begynte konspirasjonsteoriene rundt prinsessen og hennes daværende kjæreste Dodi Fayed, som også omkom i ulykken, å svirre. (PSST: Slik var prinsesse Dianas siste måneder)

Dodis far, multimilliardæren Mohamed Al-Fayed (88), satte fart i spekulasjonene ved å hevde offentlig at Dodi hadde kjøpt forlovelsesring til Diana kort tid før ulykken, at prinsessen var gravid med sitt tredje barn, samt at ulykken var et bestillingsverk i regi av medlemmer fra det britiske kongehuset og Secret Intelligence Service (kjent som MI6). Dette kommer frem i den omfattende politirapporten «The Operation Paget inquiry report into the allegation of conspiracy to murder: Diana, Princess of Wales and Emad El Din Mohamed Abdel Moneim Fayed» utført av The Metropolitan Police Service (MPS) i London i perioden 2004-2006.

«Mohamed Al-Fayed hevder at det britiske kongehuset ikke kunne akseptere at en egyptisk muslim kunne bli stefaren til den fremtidige kongen av England», står det i rapporten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer