Selena Gomez

- Jeg kan trolig ikke sette egne barn til verden

Artist Selena Gomez (30) er dønn ærlig i ny dokumentar.

SELENA GOMEZ: Den amerikanske artisten er blitt en stor støtte og inspirasjon for andre som selv har bipolar-diagnose. FOTO: NTB
SELENA GOMEZ: Den amerikanske artisten er blitt en stor støtte og inspirasjon for andre som selv har bipolar-diagnose. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I den ferske dokumentaren My Mind & Me avslører den 30 år gamle artisten Selena Gomez at hun trolig ikke kan sette egne barn til verden.

Dette som følge av medisinene hun går på for å holde bipolar-diagnosen i sjakk. Det var våren 2020 at Gomez åpenhjertig fortalte at hun sliter med sin mentale helse, og at hun er bipolar.

- Det er en veldig stor, stor greie i livet mitt om dagen. Men uansett, er det meningen at jeg skal få barn, kommer det til å skje, sier hun i dokumentaren, ifølge magasinet Rolling Stone.

PREMIERE: Selena Gomez på verdenspremieren av dokumentaren "My Mind And Me" i Los Angeles i begynnelsen av november 2022. FOTO: NTB
PREMIERE: Selena Gomez på verdenspremieren av dokumentaren "My Mind And Me" i Los Angeles i begynnelsen av november 2022. FOTO: NTB Vis mer

Etter at hun fikk diagnosen, i 2019, forsto hun bedre hvorfor hun reagerer og føler som hun gjør. Selena Gomez er blitt hyllet verden over for å tørre å være åpen om bipolar-diagnosen, som mange er rammet av.

- Jeg kommer alltid til å ha diagnosen, og den er blitt som en slags veiviser i livet mitt, sier hun i det samme intervjuet.

Visste ikke om hun var riktig person til å dele

Hun var lenge i tvil om hun skulle brette ut livet sitt i dokumentaren, og turte i det lengste ikke å se den med egne øyne. Hun så derimot hvordan publikum reagerte da de så den, og det gjorde henne tryggere.

- Jeg vet at den har et stort budskap, men jeg visste ikke om jeg var den riktige personen til å rette søkelyset mot det. (...) Men hvis jeg kan hjelpe bare én person, forestill deg hva det kan gjøre.

STØTTE: Skuespiller Jennifer Aniston er en god venn, og ikke minst en god støtte, for Selena Gomez. FOTO: NTB
STØTTE: Skuespiller Jennifer Aniston er en god venn, og ikke minst en god støtte, for Selena Gomez. FOTO: NTB Vis mer

Selena Gomez ble verdenskjent gjennom Disney Channel, og signerte platekontrakt med Hollywood Records som 16-åring.

Hun står bak poplåter som Love You Like A Love Song og Kygo-samarbeidet It Ain't Me. Fra 2010 til 2018 datet hun popstjernen Justin Bieber (28) av og på, og har også vært sammen med artistene The Weeknd (32) og Nick Jonas (30).

Dokumentaren «My Mind & Me» vises på Apple+

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer