Selena Gomez

- Jeg kan trolig ikke sette egne barn til verden

Artist Selena Gomez (30) er dønn ærlig i ny dokumentar.

SELENA GOMEZ: Den amerikanske artisten er blitt en stor støtte og inspirasjon for andre som selv har bipolar-diagnose. FOTO: NTB
SELENA GOMEZ: Den amerikanske artisten er blitt en stor støtte og inspirasjon for andre som selv har bipolar-diagnose. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I den ferske dokumentaren My Mind & Me avslører den 30 år gamle artisten Selena Gomez at hun trolig ikke kan sette egne barn til verden.

Dette som følge av medisinene hun går på for å holde bipolar-diagnosen i sjakk. Det var våren 2020 at Gomez åpenhjertig fortalte at hun sliter med sin mentale helse, og at hun er bipolar.

- Det er en veldig stor, stor greie i livet mitt om dagen. Men uansett, er det meningen at jeg skal få barn, kommer det til å skje, sier hun i dokumentaren, ifølge magasinet Rolling Stone.

Etter at hun fikk diagnosen, i 2019, forsto hun bedre hvorfor hun reagerer og føler som hun gjør. Selena Gomez er blitt hyllet verden over for å tørre å være åpen om bipolar-diagnosen, som mange er rammet av.

- Jeg kommer alltid til å ha diagnosen, og den er blitt som en slags veiviser i livet mitt, sier hun i det samme intervjuet.

Visste ikke om hun var riktig person til å dele

Hun var lenge i tvil om hun skulle brette ut livet sitt i dokumentaren, og turte i det lengste ikke å se den med egne øyne. Hun så derimot hvordan publikum reagerte da de så den, og det gjorde henne tryggere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer