Kristin Gjelsvik

- Jeg kjenner det gjør vondt i hele kroppen

Influenser Kristin Gjelsvik om den vonde julehøytiden uten sønnen.

KRISTIN GJELSVIK: Influenseren Kristin Gjelsvik går en annerledes juletid i møte - uten sønnen Falk ved sin side. FOTO: Jørn H.Moen / Dagbladet
KRISTIN GJELSVIK: Influenseren Kristin Gjelsvik går en annerledes juletid i møte - uten sønnen Falk ved sin side. FOTO: Jørn H.Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Etter samlivsbruddet med samboeren Dennis Poppe Thorsen (30) i sommer, blir det den første julen for influenser Kristin Gjelsvik (35) uten sønnen Falk (3) ved sin side - som skal feire med familien i Stavanger.

I et åpent og ærlig innlegg på Instastory forteller 35-åringen om de såre følelsene hun har rundt det at sønnen ikke skal være hos henne på julaften.

FOTO: Skjermdump / @kristingjelsvik Instagram
FOTO: Skjermdump / @kristingjelsvik Instagram Vis mer

«Det blir så rart å ikke skulle våkne opp med ham på julaften, og spise julestrømpe sammen med ham mens vi ser på juleprogrammer på TV. Så rart å ikke se gleden i øynene hans når han åpner julegaver som inneholder tog og ski, og kjenne den intense begeistringen utfolde seg i rommet. Jeg skal ikke se ham igjen før i romjulen, og jeg kjenner det gjør vondt i hele kroppen».

ÅPNER OPP HJEMMET SITT: Kristin Gjelsvik har denne julen åpnet opp hjemmet sitt i Drammen for ensomme eller av andre årsaker trenger noen å feire jul med. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
ÅPNER OPP HJEMMET SITT: Kristin Gjelsvik har denne julen åpnet opp hjemmet sitt i Drammen for ensomme eller av andre årsaker trenger noen å feire jul med. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Tidligere i vinter la hun ut et innlegg på Instagram og FINN, der hun fortalte at hun denne julen åpner dørene hjemme i Drammen på julaften, for mennesker som er ensomme eller av andre årsaker trenger noen å feire jul med.

«I år går jeg en annerledes jul i møte. Etter et samlivsbrudd, blir julen snudd på hodet, og selv om julen blir noe annet enn jeg så for meg i fjor, åpner dette opp for noe skikkelig fint - nemlig muligheten for å åpne hjemmet mitt i Drammen på denne dagen som er vond for mange!».

- Gråte en skvett

Men til tross for sårheten vet Kristin at sønnen Falk kommer til å få en fin jul sammen med ekssamboerens familie - og hun mener at det viktigste er «at minnekofferten fylles av magi som blir med ham videre i livet».

«(...) Julaften blir en magisk dag uansett hvem han tilbringer den med... så får jeg heller bare gråte en liten skvett og glede meg til vi skal feire nyttår sammen! Livet, ass. Og hvordan det brått blir helt annerledes enn hva man så for seg ...»

Kristin og Dennis ble kjent da de begge deltok i reality-serien Paradise Hotel, som ble sendt på TV3 i 2012.

KK har forsøkt å få en tilleggskommentar fra Kristin Gjelsvik, men hun har foreløpig ikke besvart vår henvendelse.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer