Farmen

- Jeg kjenner ikke igjen kroppen min

Farmen-deltaker Andrea Marie Rosli (24) som til vanlig holder på med bikini fitness, ble overrasket over hva som skjedde med kroppen under gårdsoppholdet.

OVERRASKET: Andrea ble overrasket over hva som skjedde med kroppen hennes inne på Farmen. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
OVERRASKET: Andrea ble overrasket over hva som skjedde med kroppen hennes inne på Farmen. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Publisert

Farmen byr på mye tungt, fysisk arbeid, og lite mat. Overgangen fra 2022 til 1922 kan være hard og brutal, noe Andrea Marie Rosli (24) har fått erfare.

- Jeg kjenner ikke igjen kroppen min. Jeg ser meg selv i speilet, og føler meg så dvask. Jeg spiste knapt proteiner inne på gården, og trente ikke. Kroppen min er vant til fem-seks harde økter i uken, og å spise masse proteiner, så det ble en stor forskjell, sier hun til KK.

Andrea holder nemlig på med bikini fitness, og da sier det seg selv at et opphold på Farmen ikke akkurat hjelper på treningsformen.

- Jeg har trent kun én gang etter Farmen, og jeg ble ganske ydmyket. Jeg er overrasket over hvor svak jeg har blitt.

Ble tyngre og tyngre

Før Andrea reiste til Farmen tenkte hun at hun sikkert kunne få til noe trening, men hun hadde rett og slett ikke overskudd.

- Jeg fikk virkelig kjenne det på psyken at trening er min terapi – det er som regel høydepunktet mitt hver dag.

24-åringen forteller at hun kunne ha fått en skikkelig knekk av å «forfalle» på den måten, men at hun ble informert om det på forhånd av produksjonsteamet. Hun er positivt innstilt, og forteller at det herfra bare kan gå én vei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer