Cher

- Jeg kommer aldri til å la håret blir grått

Den 75 år gamle artisten kommer aldri til å slutte å farge sine ikoniske lokker.

CHER: Artisten Cherilyn Sarkisian har holdt på siden tidlig 60-tallet, og er viden kjent for sitt særegne ytre. FOTO: NTB
CHER: Artisten Cherilyn Sarkisian har holdt på siden tidlig 60-tallet, og er viden kjent for sitt særegne ytre. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

De siste årene har stadig flere kvinner og menn omfavnet alderdommen, som innebærer blant annet å la smilerynkene forbli, sinnarynken eksistere og det grå håret gro.

Sist ut er venninnene våre i Sex og singelliv, som allerede i første episode av den splitter nye seriesesongen And Just Like That stolt viste frem sine grå lokker.

Men til tross for gryende aksept om det som jo tross alt er helt naturlig, er det likevel mange som ikke ønsker å la naturen gå sin gang.

75 ÅR: Cher kom til verden i mai 1946 i California. Her fra april 2021. FOTO: NTB
75 ÅR: Cher kom til verden i mai 1946 i California. Her fra april 2021. FOTO: NTB Vis mer

Den populære artisten Cherilyn Sarkisian (75), bedre kjent som Cher, sier til People at hun aldri kommer til å omfavne de små grå.

- Å la håret blir grått kan funke bra for andre jenter, men jeg kommer aldri til å gjøre det!

FORSKJELLIE LOOOKS: Cher har like gjerne kullsvart hår den ene dagen, og platinablondt hår den andre - men grått hår? Nei, det kommer vi aldri til å se på henne. Dette bildet ble tatt høsten 2021. FOTO: NTB
FORSKJELLIE LOOOKS: Cher har like gjerne kullsvart hår den ene dagen, og platinablondt hår den andre - men grått hår? Nei, det kommer vi aldri til å se på henne. Dette bildet ble tatt høsten 2021. FOTO: NTB Vis mer

Hun er kjent for låter som Believe, I Got You Babe og If I Could Turn Back Time, og har gjort solide skuespiller i utallige filmer - deriblant Silkwood (1983), Moonstruck (1987) og Burlesque (2010).

Eksotisk blod i årene

Cher har også trollbundet en hel verden med sitt vakre ytre, og det er kanskje ikke så rart med tanke på den eksotiske miksen hun har i blodet.

Hun er nemlig datter av den armensk-amerikanske lastebilsjåføren John Sarkisian, som Cher møtte for første gang som 11-åring, og amerikanske Jackie Jean Crouch, som har aner fra Irland, England, Tyskland.

Foreldrene fant for øvrig tilbake til hverandre 19 år etter bruddet, men skilte seg igjen. Han gikk bort i 1985, i en alder av 58 år.

Chers skuespillermor, som nå går under navnet Georgia Holt, og som er hele 96 år, hevder også at hun har cherokee-blod i årene.

I People-intervjuet forklarer Cher også hvordan hun bevarer ungdomsgløden.

- Vet du hva? Man stopper aldri å være en liten jente. Og dersom du aldri slutter å være en liten jente, så blir du heller aldri gammel.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer