Cher

- Jeg kommer aldri til å la håret blir grått

Den 75 år gamle artisten kommer aldri til å slutte å farge sine ikoniske lokker.

CHER: Artisten Cherilyn Sarkisian har holdt på siden tidlig 60-tallet, og er viden kjent for sitt særegne ytre. FOTO: NTB
CHER: Artisten Cherilyn Sarkisian har holdt på siden tidlig 60-tallet, og er viden kjent for sitt særegne ytre. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

De siste årene har stadig flere kvinner og menn omfavnet alderdommen, som innebærer blant annet å la smilerynkene forbli, sinnarynken eksistere og det grå håret gro.

Sist ut er venninnene våre i Sex og singelliv, som allerede i første episode av den splitter nye seriesesongen And Just Like That stolt viste frem sine grå lokker.

Men til tross for gryende aksept om det som jo tross alt er helt naturlig, er det likevel mange som ikke ønsker å la naturen gå sin gang.

Den populære artisten Cherilyn Sarkisian (75), bedre kjent som Cher, sier til People at hun aldri kommer til å omfavne de små grå.

- Å la håret blir grått kan funke bra for andre jenter, men jeg kommer aldri til å gjøre det!

Hun er kjent for låter som Believe, I Got You Babe og If I Could Turn Back Time, og har gjort solide skuespiller i utallige filmer - deriblant Silkwood (1983), Moonstruck (1987) og Burlesque (2010).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer