Sophie Turner

- Jeg kommer alltid til å angre på det antrekket

Game of Thrones-stjernen røper det hun anser som sin største klestabbe, brukt i bryllupet til stjernekollega.

STJERNER KAN OGSÅ BOMME: Vakre Sophie Turner byr på det hun selv anser som sine største motetabber i stort intervju. FOTO: NTB Scanpix
STJERNER KAN OGSÅ BOMME: Vakre Sophie Turner byr på det hun selv anser som sine største motetabber i stort intervju. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vakre Sophie Turner (24), mest kjent som Sansa Stark i suksesserien Game Of Thrones, pryder i disse dager forsiden på britiske ELLE. Og selv om Sophie på kort tid er blitt det man kalle en moteyndling, er det ganske befriende at stjerna også har hatt sine mindre heldige øyeblikk, som de fleste av oss.

Selv mener hun at noe av det minst vellykkede hun har hatt på seg var et antrekk i kollega Kit Harringtons bryllup. En rød dressjakke og svarte, knehøye støvletter får lav score av stjernen selv.

- Jeg kommer alltid til å angre på dette antrekket. Det er et av mine verste antrekk noensinne. Jeg hadde en mote-krise, sier Sophie til magasinet og forteller at hun hadde to virkelig lekre, «classy» kjoler som hun hadde plukket ut, men at ingen passet.

- Det var en katastrofe, sier Turner med en god porsjon selvironi og forklarer at tanken var at vanlige, høye hæler føltes for avkledd og at hun derfor endte opp med støvletter, fordi det føltes mindre nakent.

ANGRER: - Jeg hadde egentlig tenkt å ha på meg kjole, forteller Sophie Turner til magasinet ELLE. FOTO: NTB Scanpix
ANGRER: - Jeg hadde egentlig tenkt å ha på meg kjole, forteller Sophie Turner til magasinet ELLE. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Sophie som er gift med popstjerna Joe Jonas (30) innrømmer at det ikke er første gang hun finner et antrekk i siste liten, og at hun slett ikke alltid får hjelp av en stylist.

Å ha pressens blikk på ethvert antrekk er ikke alltid like behagelig. Da ektemannen feiret 30-årsdagen i fjor hadde Sophie tatt på seg en sort kjole fra Alexandre Vauthier, vel vitende om at ektemannens ekskjæreste, selveste Taylor Swift hadde brukt samme kjole på en Oscar-fest noen år tidligere.

- Jeg hadde lyst til å være kveldens Bond-jente. Jeg vet at Taylor Swift hadde brukt den tidligere og at hun så bedre ut enn meg i den, sier Sophie som om det er et ubestridelig faktum.

Vel, de lærde strides om akkurat det, Sophie så unektelig ut som hun «eide» kjolen.

SAMME KJOLE: Taylor Swift på Oscar-fest i samme kjole som Sophie valgte å bruke tre år senere. Foto: NTB Scapix
SAMME KJOLE: Taylor Swift på Oscar-fest i samme kjole som Sophie valgte å bruke tre år senere. Foto: NTB Scapix Vis mer

Den siste tiden har det imidlertid vært færre bilder av Sophie i tettsittende, glamorøse kjoler. Ifølge flere nettsteder ryktes det nå at stjernen venter sitt første barn, og derfor er svært nøye med å velge antrekk som skjuler den voksende magen.

- Paret holder det hemmelig foreløpig, men venner og familie er virkelig glade, sier en kilde til Just Jared.

Ifølge samme kilde er termin til sommeren.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer