Sophie Elise Isachsen

- Jeg leter ikke etter drømmemannen eller jenta

Sophie Elise Isachsen (21) røper at hun sjeldent blir forelsket, men hun sier ikke nei takk om hun møter den rette.

SINGEL: Til KK.no forteller bokaktuelle Sophie Elise at hun synes det er greit å være singel og at hun går på noen dater nå og da.  Foto: TROND SOLBERG/VG
SINGEL: Til KK.no forteller bokaktuelle Sophie Elise at hun synes det er greit å være singel og at hun går på noen dater nå og da. Foto: TROND SOLBERG/VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er blogger Sophie Elise Isachsen (21) ute med sin første roman. I den anledning fikk KK.no tatt en prat med jenta som i en alder av 21 har oppnådd det mange bare drømmer om: Blitt Norges største blogger og et forbilde for mange. 

- Jeg har blitt roligere, smartere, er mer glad i meg selv og er veldig «laid back». Før var jeg veldig stressa, sier hun til KK.no. 

På fem år har det altså skjedd mye. I boken «Forbilde» skriver bloggeren om hvordan det var å vokse opp i Harstad. Alt fra familieforhold, hvordan det var å begynne på videregående skole, prøve å passe inn til å leve med angst og ha en kniv tilgjengelig under puta. 

LES OGSÅ: Sophie Elises mamma - Hun er den samme jenta på innsiden

- Jeg kunne fort «klikke» og lage en krangel for ingenting 

Men oppe i alt som skjedde i Harstad, var en av drømmene til Isachsen å flytte til Oslo og bli et kjent ansikt. I 2014 kjøpte hun sin første leilighet, men den første tida i hovedstaden ble ikke helt som hun forventet. Hun beskriver blant annet en kveld i Oslo som dette:  

«Jeg hadde også tid til å invitere han ene gutten med på hotellrommet mitt et par ganger og han sa «wow, for et fint rom» og jeg trakk på skuldrene selv om det var en suite, men jeg hadde bare blitt vant til den, og så lå vi i sengen og hørte på tropical house og hadde sex og så gjorde vi det samme igjen noen dager etter»..

I tillegg forteller hun om kjærlighetslivet og bruddet som gjorde at hun ble deprimert. 

«Jeg trenger en sykemelding. (...) Fordi jeg tror jeg holder på å få et mentalt sammenbrudd», skriver hun om tida etter bruddet.

Hun var deprimert, eller som hennes pappa sa: «Du har kjærlighetssorg». I en hytte utenfor Lofoten holdt hun seg i tre uker - sykemeldt. Men det gikk ikke over på tre uker, forklarer hun i romanen.  

SINGEL: Til KK.no forteller bokaktuelle Sophie Elise at hun synes det er greit å være singel og at hun går på noen dater nå og da.
SINGEL: Til KK.no forteller bokaktuelle Sophie Elise at hun synes det er greit å være singel og at hun går på noen dater nå og da. Vis mer

- Var du en god kjæreste? 

- Jeg vet ikke om jeg var en god kjæreste, jeg var kanskje litt vel stressa over småting og kunne fort «klikke» å lage en krangel for ingenting. Jeg har aldri vært sjalu eller streng, men hadde så mye problemer med hvordan jeg tenkte om meg selv og da gikk det fort utover en kjæreste. Men jeg har alltid vært snill, forteller hun til KK.no og fortsetter: 

- Jeg vet ikke hvordan tidligere kjærlighetsliv har preget meg, jeg har hatt fine forhold og alle former en vel på en måte, og det er jo erfaringer jeg tar med meg videre i form av hva jeg ser etter hos en partner og hva jeg ikke vil ha mer av.

- Har vanskelig for å bli forelsket

For et lite år siden ble det slutt mellom Isachsen og den svenske bloggeren Robin Johansson. 

«Jeg og Robin er ikke kjærester eller samboere lengre. Dette er så klart vondt for meg, det er aldri gøy når livet tar vendinger som dette. Men slik er det, og jeg føler dere burde få vite det», skrev hun på bloggen sin

Nå, nærmere et år senere, forteller hun at det er helt greit å være singel og at hun dater nå og da. 

- Kjærlighetslivet mitt er helt normalt. Jeg går på noen dater nå og da, det er hyggelig, og klaffer det så klaffer det. Man får bare se etterhvert, men jeg er helt OK med å være singel også. Jeg åpner meg lett, men jeg holder nok mer tilbake i form av å hoppe inn i et forhold enn hva jeg gjorde før.

Jeg leter ikke etter drømmemannen eller jenta, men sier jo ikke nei takk om jeg først blir forelsket, men det har jeg vanskelig for å bli.

I løpet av sin karriere som blogger har hun oppnådd mye. Hun har vunnet flere bloggpriser, gitt ut to singler, blitt kåres til Norges mektigste kvinne i norske medier og holdt på sine flere hundre tusen lesere. Hun har gått fra å være en «rosablogger» til å ta opp viktige spørsmål om samfunn og miljø. Men er det noe hun angrer på?  

- Det er jo ting jeg synes er småkleint å se tilbake på, og jeg kan bli flau over ting jeg har skrevet eller videoer jeg har lagt ut, men jeg er ikke et menneske som angrer med mindre jeg har vært slem, og det har jeg jo aldri vært i karrieren min. Alt ordnet seg jo ganske fint.

- Du satte deg klare mål om å bli «stor» og du klarte det. Så hva er målet med bloggen i dag?

- Å inspirere folk til å tørre, hva nå enn de måtte være redd for, avslutter hun. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer