Brooke Shields:

- Jeg lever mye bedre i kroppen min nå enn noen gang

Modell og skuespiller Brooke Shields (56) kaster klærne i ny jeansreklame.

KASTER KLÆRNE: Brooke Shields i bare jeansen i en reklame for Jordache. Foto: Jordache/ MEGA /NTB
KASTER KLÆRNE: Brooke Shields i bare jeansen i en reklame for Jordache. Foto: Jordache/ MEGA /NTB Vis mer
Publisert

Modell og «Den blå lagune»-skuespilleren Brooke Shields (56) slo gjennom allerede elleve måneder gammel, som stjernen i en såpereklame.

På 70-tallet oppnådde New York-fødte Shields suksess som kjent barnemodell, og som 14-åring prydet hun forsiden av Vogue.

Like etter, da modellen fylte 15 år, medvirket hun i kontroversielle TV-reklamer og reklameplakater for Calvin Klein Jeans.

Nå, mer enn 40 år etter hennes berømte Calvin Klein-reklame, reklamerer nok en gang stjernen for jeans, med buksen som eneste plagg.

Kjemper mot retusjering

Nå snakker modellen ut om hva slags innvirkning jeansreklamene har hatt på karrieren hennes. Det gjør hun i et intervju med People.

- Jeg setter mer pris på det nå. Det er en ære å være representert i min alder. Jeg kjenner mer på omfanget av det. Det er en kunnskap som kommer med alderen, og det føles mindre som en jobb og mer som et privilegium, forteller stjernen åpenhjertig.

For 56-åringen var det viktig å holde det ekte.

- Det er viktig å se at dette er min 56-årige kropp og kjempe mot retusjering. Jeg sier alltid: «du bør holde det ekte », og det gjorde vi, påpeker modellen.

Skuespilleren forteller at det er noe ved å eie seksualiteten sin i hennes alder som stemmer overens med tiden vi lever i.

- Det er ikke sinna frigjøring.

- Det er ikke enkelt

I desember åpnet stjernen seg om å være selvsikker og føle seg sexy uansett alder. I et intervju med Yahoo! Life fortalte Shields at hun tror det er en misforståelse at kvinner ikke lenger er sexy når de blir eldre.

- Å akseptere kroppen sin kommer senere i livet. Jeg lever mye bedre i kroppen min nå enn noen gang. Det føles som om kroppen min tilhører meg. Det kan jeg ikke si om ungdomstiden min, sa hun, og la til:

- Jeg fortsetter å lære å elske meg selv. Det er ikke enkelt. Samfunnet gjør det ikke enkelt. Så har vi sosiale medier, som heller ikke gjør det lett.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer