Märtha Louise. Maria Mena

- Jeg måtte jo si ja til et meget spesielt stylist-oppdrag

Derfor ble prinsesse Märtha Louise stylet av Maria Mena.

MARIA MENA: Vi kan nå avsløre at de tre flotte damene Märtha Louise, Maria Mena og Elisabeth Nordeng har stilt opp i det store påskenummeret til KK - og resultatet finner du i KK 13/14 som er i bladhyllen fra og med fredag 31. mars. Gled deg! Foto: Astrid Waller
MARIA MENA: Vi kan nå avsløre at de tre flotte damene Märtha Louise, Maria Mena og Elisabeth Nordeng har stilt opp i det store påskenummeret til KK - og resultatet finner du i KK 13/14 som er i bladhyllen fra og med fredag 31. mars. Gled deg! Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar la artist Maria Mena (30) to bilder av prinsesse Märtha Louise (45) på sin offisielle Instagram-profil - som fikk «hele Norge» til å spekulere i hva slags samarbeid pop-prinsessen og prinsesse Märtha Louise jobbet med. Vi kan nå avsløre at de to flotte damene har stilt opp for det store påskenummeret til KK - og resultatet finner du altså i KK 13/14 som er i bladhyllen fra og med fredag 31. mars.

Prinsesse Märtha Louise og makker Elisabeth Nordeng (48) er nemlig aktuell med den nye boken «Født sensitiv», og i forbindelse med bokslippet stiller Märtha Louise og Elisabeth opp i et stort intervju for KK - og den flotte prinsessen stråler som forsidepike på coveret. Gled deg til de fantastiske bildene!

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise fremstår mer selvsikker enn noen gang!

TO FLOTTE DAMER: Maria Mena og prinsesse Märtha Louise er formidlere på hver sin måte. I KKs store påskenummer har de to samarbeidet - som henholdsvis stylist og covermodell.  Foto:  Foto: NTB Scanpix
TO FLOTTE DAMER: Maria Mena og prinsesse Märtha Louise er formidlere på hver sin måte. I KKs store påskenummer har de to samarbeidet - som henholdsvis stylist og covermodell. Foto: Foto: NTB Scanpix Vis mer

Maria Mena sa ja da KK spurte om hun hadde lyst til å ta på seg oppdraget med å style både prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng, og på sosiale medier klarte ikke popstjernen å holde samarbeidet skjult. Den 23. januar delte hun derfor en «selfie» på Instagram av seg selv og prinsesse Märtha Louise etter styling-oppdraget:

LES OGSÅ: Kronprins Haakon til KK.no: - Jeg har følt meg utenfor i oppveksten

Det er altså bare å glede seg til KKs store påskenummer hvor du kan se resultatet av det stjernespekkede samarbeidet - vi lover deg også flere godbiter på nett når det nærmer seg!

Vi gjør oppmerksom på at vi har vært i kontakt med både Märtha Louise og Maria Mena som ikke ønsket å kommentere saken ytterligere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer