MARIA MENA: Vi kan nå avsløre at de tre flotte damene Märtha Louise, Maria Mena og Elisabeth Nordeng har stilt opp i det store påskenummeret til KK - og resultatet finner du i KK 13/14 som er i bladhyllen fra og med fredag 31. mars. Gled deg! Foto: Astrid Waller
MARIA MENA: Vi kan nå avsløre at de tre flotte damene Märtha Louise, Maria Mena og Elisabeth Nordeng har stilt opp i det store påskenummeret til KK - og resultatet finner du i KK 13/14 som er i bladhyllen fra og med fredag 31. mars. Gled deg! Foto: Astrid Waller Vis mer

Märtha Louise. Maria Mena

- Jeg måtte jo si ja til et meget spesielt stylist-oppdrag

Derfor ble prinsesse Märtha Louise stylet av Maria Mena.

Publisert

I slutten av januar la artist Maria Mena (30) to bilder av prinsesse Märtha Louise (45) på sin offisielle Instagram-profil - som fikk «hele Norge» til å spekulere i hva slags samarbeid pop-prinsessen og prinsesse Märtha Louise jobbet med. Vi kan nå avsløre at de to flotte damene har stilt opp for det store påskenummeret til KK - og resultatet finner du altså i KK 13/14 som er i bladhyllen fra og med fredag 31. mars.

Prinsesse Märtha Louise og makker Elisabeth Nordeng (48) er nemlig aktuell med den nye boken «Født sensitiv», og i forbindelse med bokslippet stiller Märtha Louise og Elisabeth opp i et stort intervju for KK - og den flotte prinsessen stråler som forsidepike på coveret. Gled deg til de fantastiske bildene!

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise fremstår mer selvsikker enn noen gang!

TO FLOTTE DAMER: Maria Mena og prinsesse Märtha Louise er formidlere på hver sin måte. I KKs store påskenummer har de to samarbeidet - som henholdsvis stylist og covermodell.  Foto:  Foto: NTB Scanpix
TO FLOTTE DAMER: Maria Mena og prinsesse Märtha Louise er formidlere på hver sin måte. I KKs store påskenummer har de to samarbeidet - som henholdsvis stylist og covermodell. Foto: Foto: NTB Scanpix Vis mer

Maria Mena sa ja da KK spurte om hun hadde lyst til å ta på seg oppdraget med å style både prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng, og på sosiale medier klarte ikke popstjernen å holde samarbeidet skjult. Den 23. januar delte hun derfor en «selfie» på Instagram av seg selv og prinsesse Märtha Louise etter styling-oppdraget:

LES OGSÅ: Kronprins Haakon til KK.no: - Jeg har følt meg utenfor i oppveksten

Det er altså bare å glede seg til KKs store påskenummer hvor du kan se resultatet av det stjernespekkede samarbeidet - vi lover deg også flere godbiter på nett når det nærmer seg!

Vi gjør oppmerksom på at vi har vært i kontakt med både Märtha Louise og Maria Mena som ikke ønsket å kommentere saken ytterligere.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer