Maisie Williams

– Jeg mislikte rollen

Å vokse opp med verdens øyne rettet mot rollefiguren, bidro til en indre konflikt om hvem hun var som person, og hva som var en del av rollen.

VOKSEN KVINNE: Maisie Williams opplevde det som vanskelig at hennes rollefigur var veldig ulik henne selv, og spesielt i en periode av livet der hun selv skulle finne ut av hvem hun var som person. FOTO: NTB
VOKSEN KVINNE: Maisie Williams opplevde det som vanskelig at hennes rollefigur var veldig ulik henne selv, og spesielt i en periode av livet der hun selv skulle finne ut av hvem hun var som person. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Som 12-åring ble hun tilbudt rollen som Arya Stark. Det var en rolle som skulle gjøre henne verdenskjent på et blunk, og berømmelsen skulle fortsette inn i 20-årene.

Game of Thrones sendte sin siste sesong på strømmegiganten HBO våren 2019. Etter å ha fulgt Stark-familien på sin reise gjennom 8 sesonger og like mange år, hadde Maisie Williams blitt et berømt ansikt.

I et ferskt intervju med britiske GQ forteller Maisie Williams, som nå har fylt 25 år, at det å vokse opp som og med karakteren Arya, i stor grad har påvirket hvem hun er som person.

Briten har vokst opp med Arya Stark, og det er slik verden kjenner henne. Yngstedatteren i Stark-familien skiller seg ut som en tøff jente som er atletisk og som lærer seg å slåss fordi hun vil ut i krig. Da kostymeavdelingen ga Williams en BH som hun skulle bruke under Aryas kostyme, skal det ha føltes som at det brøt med hvem Arya var.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer