Hilaria Baldwin

- Jeg ønsker å dele med dere at jeg mest sannsynlig går gjennom en spontanabort

Firebarnsmoren Hilaria Baldwin hylles for å dele sterkt innlegg på sosiale medier om privat traume.

STOR FAMILIE: Hilaria Baldwin med ektemannen Alec Baldwin og barna Carmen og Rafael under en filmpremiere i New York i 2017. De har til sammen fire barn. FOTO: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Hilaria Baldwin med ektemannen Alec Baldwin og barna Carmen og Rafael under en filmpremiere i New York i 2017. De har til sammen fire barn. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På sensommeren 2011 fant Hollywood-skuespiller Alec Baldwin (61) lykken med den 26 år yngre yoga-instruktøren Hilaria Thomas (35). Det var mange som dømte forholdet nord og ned da det ble kjent, men de to har motbevist alle hatmeldingene og de negative kommentarene.

Siden bryllupet i juni 2012 er ekteparet blitt foreldre til hele fire barn, og sjarmtrollene har kommet som perler på en snor. I 2013 ble Carmen født, i 2015 kom Rafael til verden, høsten 2016 ble de foreldre til Leonardo og våren 2018 ble parets tredje sønn, Romeo, født.

I april 2019 annonserte Hilaria Baldwin på sosiale medier at hun er gravid med parets femte barn, men at hun ønsker å være åpen om at hun mest sannsynlig går gjennom en spontanabort.

«Jeg ønsker å dele med dere at jeg mest sannsynlig går gjennom en spontanabort. Jeg har alltid lovet meg selv at dersom jeg blir gravid igjen, så vil jeg dele nyheten med dere på et tidlig stadium, selv om det er en risiko for at jeg da kan være nødt til å gå gjennom et tap i det offentlige rom. Jeg har alltid vært veldig åpen med dere om familie, trening, graviditeter.. så jeg ønsker ikke å holde dette skjult for dere bare fordi det ikke er like positivt og glamorøst som det andre.».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer