Emilie Nereng

- Jeg oppdaget ikke før i etterkant at to av tennene mine var knekt

«Vinmaratonet» gikk ikke helt som planlagt for Emilie Nereng.

EMILIE NERENG: For Emilie Nereng ble det blod, svette og tårer under vinmaratonet i Frankrike. Her fra innspillingen av Kompani Lauritzen. Foto: Privat
EMILIE NERENG: For Emilie Nereng ble det blod, svette og tårer under vinmaratonet i Frankrike. Her fra innspillingen av Kompani Lauritzen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I helgen var det duket for Médoc Marathon, som er et vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux. I motsetning til et vanlig maraton, skal deltakerne kle seg ut, og på drikkestasjonene er det ikke bare vann å få.

TV-profil og journalist Nicolay Ramm tok med seg influenser Emilie Nereng (27) på maratonet.

- For omtrent et år siden ble jeg spurt av Nicolay Ramm om å delta på «vinmaraton» i Frankrike til NRK-programmet «Helt Ramme sporter», og jeg takket ja på flekken! Der skulle vi løpe et maraton (42,2 kilometer) og drikke vin på 24 vingårder, og det var om å gjøre å komme først i mål. Jeg er veldig glad i å delta i løp, og jeg er over snittet interessert i mat og drikke, så jeg tenkte at dette var midt i blinken for meg, sier Emilie til KK.

Falt og slo seg

Men maratonet gikk ikke helt etter planen. Emilie har postet flere innlegg om dette på Instagram-kontoen sin.

- Jeg falt og slo meg underveis i maratonet. Jeg oppdaget ikke før i etterkant at to av tennene mine var knekt, og i stedet for å freake ut, fikk jeg rett og slett total latterkrampe av det hele, sier den tapre 27-åringen.

Programmet kommer ut i februar neste år, derfor ønsker ikke Emilie å si noe mer konkret rundt hendelsen eller selve løpet før det kommer på tv.

- Men at det blir et heidundranes spetakkel, det lover jeg!

Blødende sår og ødelagte tenner

Emilie postet bilder av ansiktet sitt med flere blødende sår, og tenner som var knekt. I tillegg hadde hun sår på beina, og vanskeligheter med å gå. Hun ble tilsynelatende ble trillet i rullestol på flyreisen hjem i går kveld.

GA ALT: Slik så beina til Emilie ut etter hun kom i mål. Foto: Privat
GA ALT: Slik så beina til Emilie ut etter hun kom i mål. Foto: Privat Vis mer

I dag har Emilie oppdatert følgerne sine med bilde av tennene etter at hun har fått dem fikset. Hun takker tannlegeklinikken for rask og god hjelp.

- Gliset er på plass igjen i hvert fall! Men tennene fikk seg en skikkelig trøkk stakkars.

FIKK HJELP: Emilie er takknemlig for god hjelp fra tannlegeklinikken som fikset de ødelagte tennene. Foto: Privat/Instagram
FIKK HJELP: Emilie er takknemlig for god hjelp fra tannlegeklinikken som fikset de ødelagte tennene. Foto: Privat/Instagram Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer