Golden Globe 2021

- Jeg presset meg inn i den ikoniske kjolen

Skuespiller January Jones dukket opp i 10 år gammel rød løper-skatt i forbindelse med Golden Globe-utdelingen.

GOLDEN GLOBES 2021: January Jones stilte i den samme Versace-kjolen som hun bar under Golden Globes-utdelingen i 2011. Dette bildet er tatt for 10 år siden. Sjekk hvordan kjolen sitter i dag, lengre ned i saken! FOTO: NTB
GOLDEN GLOBES 2021: January Jones stilte i den samme Versace-kjolen som hun bar under Golden Globes-utdelingen i 2011. Dette bildet er tatt for 10 år siden. Sjekk hvordan kjolen sitter i dag, lengre ned i saken! FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På grunn av den pågående pandemien ble årets Golden Globe-utdeling arrangert - hold deg fast - digitalt. Det betydde at kjendisene måtte forvandle sine egne hjem til rød løper-venues.

Og til tross for at festlighetene ble feiret hjemme, var det mange kjendiser som tok den helt ut, og pyntet seg som om de faktisk skulle på den ekte og stjernespekkede røde løperen i Los Angeles.

Blant dem var Mad men-stjernen January Jones (43).

I stedet for å bestille seg en ny kreasjon (da gjennom nettbutikkene, regner vi med!), tok hun et dypdykk i klesskapet og hentet frem en gammel traver - nemlig den ikoniske røde kjolen fra Golden Globe-utdelingen i 2011, altså for nøyaktig 10 år siden.

«10 år senere, og kjolen passer - på et vis - fremdeles» og «Jeg skviste meg inn i den ikoniske kjolen», skrev hun i kommentarfeltet til bildene.

Kjolen er designet av det italienske motehuset Versace - og spør du oss, satt den som et skudd nå et tiår senere!

Kastet seg på trenden

January Jones delte da og nå-bilde på Instagram-kontoen sin, og Mad men-kollega Kiernan Shipka (21), som spiller datteren til January i serien, kastet seg likeså godt på trenden.

Også hun la ut et bilde av seg selv side om side med January Jones i 2011, og et fra nå ti år senere - ikledd den samme kjolen hun bar under Golden Globes-utdelingen for 10 år siden.

I kommentarfeltet undrer January Jones om kjolen fremdeles passer, ettersom hun faktisk bare var 11 år da hun bar kjolen, og ja, 10 år senere passer 21-åringen kjolen - dog, er den blitt som en slags minikjole og noe trangere.

«Glidelåsen er ikke lukket igjen, for å si det sånn!», svarer Kiernan humoristisk tilbake.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer