Samantha Fox

– Jeg sa til meg selv: «Ingenting kommer til å drepe meg»

Samantha Fox om hvordan hun kom seg gjennom møtet med edderkoppen.

SAMANTHA FOX: Den britiske artisten deler hvordan hun kom seg gjennom møtet med edderkoppen, og andre prøvelser. FOTO: FAKSIMILE INSTAGRAM ITV/@samanthafoxofficial
SAMANTHA FOX: Den britiske artisten deler hvordan hun kom seg gjennom møtet med edderkoppen, og andre prøvelser. FOTO: FAKSIMILE INSTAGRAM ITV/@samanthafoxofficial Vis mer
Publisert

På 80-tallet herjet den britiske artisten Samantha Fox hitlistene med låten «Touch me», og sett med historiske briller var hun på sin storhetstid den mest fotograferte brite, etter prinsesse Diana og dronningen.

Lenge prydet hun gutterom verden over, med lettkledde bilder på store plakater, men det skulle senere vise seg at Samantha hadde andre preferanser. KK har tidligere intervjuet Samantha Fox og hennes da norske forlovede Linda Olsen. Paret er i dag gift, og Samantha sa i intervjuet:

– Jeg elsker Linda for alltid.

Edderkopp i munnen

I et innlegg på Instagram i november 2022, delte Samanta Fox et bilde som ved første øyeblikk ser temmelig urovekkende ut: En skrekkslagen Samantha med en gigantisk edderkopp som ser ut til å være på vei rett inn i munnen hennes.

I bildeteksten avslører Samantha at bildet er fra innspillingen av realityshowet «I am a celebrity! Get me out of here!», som på norsk blir noe slikt som «Jeg er kjendis! Slipp meg ut!».

I serien plasseres en rekke kjendiser i en jungel, og der skal de gjennom mange prøvelser, etter alt å dømme også eksponering for kryp av ymse slag. Serien har gått i en rekke land siden 2002, og Samanta Fox medvirket i den britiske versjonen i 2009. Og det var her den tidligere toppløs-modellen fikk brynt seg, og måtte putte en edderkopp i munnen.

– Når jeg ser tilbake, elsket jeg virkelig jungelen. Det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme, skriver Samantha under innlegget og røper hvordan hun trøstet og motiverte seg til å holde ut:

– Jeg måtte bare si til meg selv: «Ingenting kommer til å drepe meg».

Motivsjonspeppen til tross, Samantha Fox røk ut som nummer tre i serien, og i kommentarfeltet får hun skryt fra fansen som husker henne fra programmet.

«Du skulle ha vunnet» skriver flere.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer