Samantha Fox

– Jeg sa til meg selv: «Ingenting kommer til å drepe meg»

Samantha Fox om hvordan hun kom seg gjennom møtet med edderkoppen.

SAMANTHA FOX: Den britiske artisten deler hvordan hun kom seg gjennom møtet med edderkoppen, og andre prøvelser. FOTO: FAKSIMILE INSTAGRAM ITV/@samanthafoxofficial
SAMANTHA FOX: Den britiske artisten deler hvordan hun kom seg gjennom møtet med edderkoppen, og andre prøvelser. FOTO: FAKSIMILE INSTAGRAM ITV/@samanthafoxofficial Vis mer
Publisert

På 80-tallet herjet den britiske artisten Samantha Fox hitlistene med låten «Touch me», og sett med historiske briller var hun på sin storhetstid den mest fotograferte brite, etter prinsesse Diana og dronningen.

Lenge prydet hun gutterom verden over, med lettkledde bilder på store plakater, men det skulle senere vise seg at Samantha hadde andre preferanser. KK har tidligere intervjuet Samantha Fox og hennes da norske forlovede Linda Olsen. Paret er i dag gift, og Samantha sa i intervjuet:

– Jeg elsker Linda for alltid.

Edderkopp i munnen

I et innlegg på Instagram i november 2022, delte Samanta Fox et bilde som ved første øyeblikk ser temmelig urovekkende ut: En skrekkslagen Samantha med en gigantisk edderkopp som ser ut til å være på vei rett inn i munnen hennes.

I bildeteksten avslører Samantha at bildet er fra innspillingen av realityshowet «I am a celebrity! Get me out of here!», som på norsk blir noe slikt som «Jeg er kjendis! Slipp meg ut!».

I serien plasseres en rekke kjendiser i en jungel, og der skal de gjennom mange prøvelser, etter alt å dømme også eksponering for kryp av ymse slag. Serien har gått i en rekke land siden 2002, og Samanta Fox medvirket i den britiske versjonen i 2009. Og det var her den tidligere toppløs-modellen fikk brynt seg, og måtte putte en edderkopp i munnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.