Kathrine Sørland og Andreas Holck:

- Jeg satt med følelser for eksen

Kathrine Sørland avslører hvordan hun og eksmannen fant sammen igjen.

KATHRINE SØRLAND: I den nyeste episoden av Kamille-podkasten «Summa summarum» avslører Kathrine Sørland at hun har funnet tilbake til eksen. FOTO: Thomas Qvale
KATHRINE SØRLAND: I den nyeste episoden av Kamille-podkasten «Summa summarum» avslører Kathrine Sørland at hun har funnet tilbake til eksen. FOTO: Thomas Qvale Vis mer
Publisert

For en måned siden kunne Se og Hør avsløre at tidligere supermodell Kathrine Sørland (41) og mannen Andreas Holck (50) hadde funnet tilbake til hverandre etter tre år.

Paret giftet seg i Stavanger domkirke i 2006, men i september 2018 var bruddet et faktum. Den gang uttalte Sørland at de skiltes som venner. Sammen har de sønnen Leon.

Verken Holck eller Sørland ville kommentere gjenforeningen i starten av juni, men nå forteller sistnevnte mer om at hun har funnet tilbake til eksen i den nyeste episoden av Kamille-podkasten «Summa summarum» med journalist Kjersti Kvam og psykolog Ragnhild Bang Nes.

Nytt forhold

Sørland forklarer i podkasten at hun veldig fort gikk ut av bobla hun hadde vært i med Holck i 15 år. En stund etter separasjonen gikk de også begge inn i nye forhold på hver sin kant.

- Da var vi på det mest fjerneste for hverandre. Vi klarte å samarbeide om Leon veldig fint [ …]. Det var kanskje en liten flukt med en gang, men så ble det mer og mer seriøst, og etter hvert ble det veldig fint, men jeg klarte aldri å slutte å tenke på det jeg hadde hatt og at det kanskje var litt for fort over. Jeg satt med følelser for eksen som jeg kanskje ikke burde hatt i et nytt forhold, og det gjorde alt veldig vanskelig, forteller Sørland åpenhjertig.

Deretter fulgte en periode der 41-åringen var svært usikker på hva hun skulle gjøre, noe som tæret på det forholdet hun var i. Senere fant hun ut at hun måtte gjøre det som var riktig for henne.

Alle påkjenningene bidro også til at hun gikk inn i en depresjon i fjor sommer, noe Sørland har fortalt åpent om flere ganger tidligere - blant annet da hun slapp selvbiografien sin i fjor høst.

SAMMEN PÅ NY: Kathrine Sørland og Andreas Holck har funnet tilbake til hverandre etter tre år. Dette sier Sørland om gjenforeningen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SAMMEN PÅ NY: Kathrine Sørland og Andreas Holck har funnet tilbake til hverandre etter tre år. Dette sier Sørland om gjenforeningen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

- Utrolig tøft

Sørland slet med å bryte opp med den nye kjæresten, men kom seg etter hvert ut av forholdet. Dette var et valg hun tok bare for seg selv, sier hun.

- Det var utrolig tøft, men jeg tok et valg, og valget var at jeg valgte meg selv, først og fremst. Og så valgte jeg å gå tilbake igjen til Andreas, sier hun i podkasten.

Sørland får deretter spørsmål om hvordan de ble sammen igjen.

- Hele tiden kjente jeg at jeg hadde følelser for han, men jeg var usikker på om det var fordi han var en eks, fordi vi hadde vært gift eller fordi det var trygt. Jeg klarte ikke å finne ut av det. Og jeg tror han satt med de samme følelsene, svarer hun.

I mellomtiden ble det også slutt mellom Holck og hans nye kjæreste.

Sørland tok etter hvert en lang prat med eksen da hun følte seg klar for det. I samtalen fant de ut at de begge hadde følt det samme, og bestemte seg derfor for å gi forholdet en ny sjanse.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes i å få en kommentar fra Sørland og Holck.

Smell

Som nevnt var det i september 2018 bruddet mellom Sørland og Holck ble offentlig kjent. Ekteskapsbruddet bekreftet hun overfor Se og Hør.

- Vi skilles som venner. Utover det har jeg ingen kommentar, sa Sørland den gang.

I fjor møtte Se og Hør den tidligere supermodellen i forbindelse med lanseringen av selvbiografien «Du skal ikke tro at du er noe», som ble sluppet høsten 2020.

I boka var bruddet med Holck blant temaene, og Sørland fortalte åpenhjertig om at bruddet bidro til at hun gikk på en psykisk smell sommeren 2020.

- Kroppen sa bare stopp. Jeg hadde gjennomgått en separasjon, jeg var utslitt og jeg orket ikke mer. Når man er så vant til å stråle, og har gjort det hele karrieren, er fallhøyden stor når man ikke klarer det lenger, fortalte hun til Se og Hør.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer