Kristin Gjelsvik og Sophie Elise Isachsen:

– Jeg ser ikke poenget med å dokumentere denne operasjonen

Den pågående debatten mellom toppbloggerne har blusset opp på ny etter Sophie Elises rumpeoperasjon.

UENIGE: Kristin Gjelsvik og Sophie Elise er ikke enige denne gangen heller. FOTO: NTB scanpix
UENIGE: Kristin Gjelsvik og Sophie Elise er ikke enige denne gangen heller. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under årets Vixen Influencer Awards vant Kristin Gjelsvik prisen for «Årets sterke mening». I den anledning benyttet Gjelsvik seg av anledningen til å kritisere hele bransjen hun er en del av.

I 2019 la influenseren ut en video hvor hun gikk hardt ut mot Sophie Elise Isachsen. Blogginnlegget hennes fikk tittelen: «NÅ ER DET NOK, SOPHIE ELISE!!».

Isachsen har nemlig vært åpen om injeksjonene og inngrepene hun har gjort, blant annet at hun opererte rumpen sin i Istanbul i 2016.

Reaksjonene var blandet etter at videoen ble publisert. Noen mente Gjelsviks budskap var det rette, mens andre mente hun rett og slett angrep Isachsen.

UENIGE: Kristin Gjelsvik og Sophie Elise Isachsen. Foto: NTB Scanpix
UENIGE: Kristin Gjelsvik og Sophie Elise Isachsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at videoen ble publisert stormet det rundt de to, og det førte til en debatt på NRK.

Her kommer det frem at Sophie Elise er «100 prosent enig i at man ikke skal dokumentere en reise med plastisk kirurgi som den ultimate løsningen for å få det bra med seg selv».

Likefullt valgte hun i slutten av januar å la TV2 vise hennes etterhvert mye omtalte rumpeoperasjon. I TV-serien hennes, «Sophie Elises Verden», sendt på TV2, blir influenseren fulgt mens hun gjennomfører en rumpekorrigerende operasjon.

Dette fikk Gjelsvik til å rase.

RASER I TAKKETALEN: Kristin Gjelsvik tar et oppgjør med Sophie Elise i takketalen på Vixen awards. Video: Kine Falch Vis mer

Ny debatt

I ettertid har det nok en gang stormet både på sosiale medier og i nettavisene. Dette førte til nok en debatt på NRK. Denne gangen stilte ikke Sophie Elise Isachsen selv, men det gjorde derimot faren hennes Jan Olav Isachsen, som også er manager for datteren.

I et intervju med Rød Løper forteller Jan Olav Isachsen at han er helt enig i at temaer som kroppspress og psykisk helse er noe som må snakkes om, men at det kan gjøres på en annen måte. Se video her:

ISACHSEN: Faren til blogger Sophie Elise tar datteren i forsvar under kveldens debatt i NRK. Video: Celina Morken Vis mer

I en lengre Insta-story forklarer Sophie Elise Isachsen hvorfor hun valgte å ikke stille opp i debatten.

«(...) fordi jeg er usikker på om jeg ville ha fått rom til å si dette - det hadde blitt mer en drakamp om «hvem er best menneske, hvem gjør mest riktig, hvem angrer mest på sine feil og hvem digger folk mest». Har vært gjennom denne runden med Kristin før, og for å være ærlig, tror jeg ikke dette er den rette fremgangsmåten - min deltagelse hadde nok bare skapt mer sirkus.»

I Debatten kommer det frem at Kristin Gjelsvik mener TV2 bør fjerne klippet fra Isachsen inngrep.

– Vi står veldig godt i at vi viste denne operasjonen, svarte programredaktør i TV2 Kathrine Haldorsen i Debatten.

– Jeg ser ikke poenget med å dokumentere denne operasjonen, la Kristin Gjelsvik til.

I etterkant har Gjelsvik selv valgt å slette en podkast hvor hun tullet om en mikropenis. Sexolog Thomas Winther mente nemlig dette var mobbing. Gjelsvik la seg flat og mente dette var skivebom og «helt enig i at dette var en forferdelig ting å si».

PODCAST: Under kveldens Debatten på NRK ble bligger Kristin Gjelsvik konfrontert om hennes beskrivelser av en mikropenis i sin podcast. Video: Celina Morken Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer