Kristin Gjelsvik og Sophie Elise Isachsen:

– Jeg ser ikke poenget med å dokumentere denne operasjonen

Den pågående debatten mellom toppbloggerne har blusset opp på ny etter Sophie Elises rumpeoperasjon.

UENIGE: Kristin Gjelsvik og Sophie Elise er ikke enige denne gangen heller. FOTO: NTB scanpix
UENIGE: Kristin Gjelsvik og Sophie Elise er ikke enige denne gangen heller. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under årets Vixen Influencer Awards vant Kristin Gjelsvik prisen for «Årets sterke mening». I den anledning benyttet Gjelsvik seg av anledningen til å kritisere hele bransjen hun er en del av.

I 2019 la influenseren ut en video hvor hun gikk hardt ut mot Sophie Elise Isachsen. Blogginnlegget hennes fikk tittelen: «NÅ ER DET NOK, SOPHIE ELISE!!».

Isachsen har nemlig vært åpen om injeksjonene og inngrepene hun har gjort, blant annet at hun opererte rumpen sin i Istanbul i 2016.

Reaksjonene var blandet etter at videoen ble publisert. Noen mente Gjelsviks budskap var det rette, mens andre mente hun rett og slett angrep Isachsen.

Etter at videoen ble publisert stormet det rundt de to, og det førte til en debatt på NRK.

Her kommer det frem at Sophie Elise er «100 prosent enig i at man ikke skal dokumentere en reise med plastisk kirurgi som den ultimate løsningen for å få det bra med seg selv».

Likefullt valgte hun i slutten av januar å la TV2 vise hennes etterhvert mye omtalte rumpeoperasjon. I TV-serien hennes, «Sophie Elises Verden», sendt på TV2, blir influenseren fulgt mens hun gjennomfører en rumpekorrigerende operasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.