Du leser nå KK pluss

Brooke Shields

- Jeg ser på min egen 11-åring og tenker; jeg ville ikke tillatt det

Som 11-12-åring spilte hun prostituert i «Pretty Baby», så fulgte «Den blå lagune» med sine naturlige elskov. Brooke Shields (54) tror ikke noen av filmene ville blitt laget i dag.

DEN BLÅ LAGUNE: I 1980 kom denne filmen ut, som ble spilt inn på Fiji. Brooke Shileds fylte 15 det året filmen ble vist på kino. FOTO: NTB Scanpix
DEN BLÅ LAGUNE: I 1980 kom denne filmen ut, som ble spilt inn på Fiji. Brooke Shileds fylte 15 det året filmen ble vist på kino. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun er kjent for de naturlige øyenbryna, for utallige Vogue-cover (det første som 14-åring), for en dristig Calvin Klein-reklame (mer om den senere) – men mest kjent er hun for sin rolle i Den blå lagune. Filmen fra 1980 om de to usedvanlig vakre og nesten nakne tenåringene som er alene på en tropisk øy, og ja, hva som skjer i dette tropiske paradiset kan man jo lett tenke seg til.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer