Kompani Lauritzen

– Jeg skal aldri være med på reality igjen

Skuespiller Iben Akerlie kjente på en stor utfordring under innspilling som gikk sterkt inn på henne.

KOMPANI LAURITZEN: Etter tre tidligere sesonger, er deltakerne klar over at deltakelsen er en tøff affære - både fysisk og mentalt. Men for Iben Akerlie var det noe helt annet som ble det mest utfordrende. FOTO: Matti Bernitz/TV 2
KOMPANI LAURITZEN: Etter tre tidligere sesonger, er deltakerne klar over at deltakelsen er en tøff affære - både fysisk og mentalt. Men for Iben Akerlie var det noe helt annet som ble det mest utfordrende. FOTO: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Publisert

Den fjerde sesongen av TV 2-suksessen Kompani Lauritzen er godt i gang. På Setnesmoen leir får 14 kjendiser testet hva de er gode for i militærinspirerte øvelser under oberst Dag Otto Lauritzens ledelse.

Skuespiller og barnebokforfatter Iben Akerlie (35) deltar i reality for første gang. De færreste forventer at innspillingen av Kompani Lauritzen er en dans på roser, men for Iben var det helt andre utfordringer enn det mentale og fysiske knyttet til øvelsene som gjorde militærlivet tøffere enn forventet.

– Jeg skal aldri være med på reality igjen, sier hun nærmest på gråten til meddeltaker og programleder Jon Martin Henriksen.

Filmet døgnet rundt

Etter å ha medvirket i utallige filmer og tv-serier som skuespiller, er hun vant til å bli filmet. Det hun derimot ikke var mentalt forberedt på, var at kamerateamet fulgte deltakerne så nært på til alle døgnets tider.

Til tross for at hun har hatt opp- og nedturer, også når det kommer til det fysiske, har 35-åringen vist seg som en sterk rekrutt som takler det meste av øvelser deltakerne skal begi seg ut på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer