Mina og meg

- Jeg skjønte at livet med ham ville bli spennende, ukomplisert og gøyalt!

Fire år etter frieriet giftet Mina og meg-ekteparet Alexander og Kristin seg. Og frieriet, ja det skjedde selvfølgelig på en fjelltopp.

MINA OG MEG: Alexander Read og Kristin Victoria Tunheim Read er et svært aktivt ektepar, og elsker å ta med sine to døtre på tur. Paret er aktuelle i TV-serien Mina og meg på TV 2. FOTO: Privat

MINA OG MEG: Alexander Read og Kristin Victoria Tunheim Read er et svært aktivt ektepar, og elsker å ta med sine to døtre på tur. Paret er aktuelle i TV-serien Mina og meg på TV 2. FOTO: Privat

Vis mer
Publisert

En liten jente i rosa vinterjakke stabber seg fremover i stiv kuling. Alt rundt henne er kritthvitt, og snøflakene pisker henne lett i ansiktet.

Heldigvis er femåringen Mina Floriana Read (5) godt kamuflert med solide skibriller, hals, lue og hette.

- Kom igjen, Daddy! roper hun entusiastisk i sterk motvind.

Pappa Alexander Read (40) følger henne hakk i hæl, og kommer med oppmuntrende ord.

I november i 2021 hadde den fem episoder lange TV-serien Mina og meg premiere på TV 2, og her følger vi med på den strabasiøse ferden far og datter la ut på tidlig vinter 2021. 400 kilometer skulle de to legge bak seg i form av en skitur over Finnmarksvidda, fra Vardø til Alta.

Nå er det lillesøster Lilje Olavas tur til å bli med på ferden, og denne gangen skal de krysse Langsua nasjonalpark på langs, og vandre inn til porten av Jotunheimen. Dette er en tur på rundt 150 kilometer, og som strekker seg over 17 dager.

Sesongen, som hadde premiere 2. ajnuar 2022, har fått tittelen «Mina, Lilje og meg».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer