Jørgine Massa Vasstrand:

- Jeg skulle ønske at en jente tok seieren

Men i år var det en spesiell grunn til at nettopp Sondre fortjente å vinne, mener programlederen.

HEKTISK: Jørgine kan endelig legge noen svært hektiske uker bak seg, og fokusere på familien. Foto: Ida Bergersen
HEKTISK: Jørgine kan endelig legge noen svært hektiske uker bak seg, og fokusere på familien. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld var det duket for finalefest for «Norges tøffeste» i Oslo. Etter en seig finale, var det Sondre Lernes (28) som til slutt stakk av med seieren.

Programleder Jørgine Massa Vasstrand (33) var til stede under finalefesten, og hun forteller at Sondre var en av deltakerne som utmerket seg tidlig i konkurransen.

- På et tidspunkt røk han ut av konkurransen. Tenker du det var rettferdig at han fikk komme tilbake i konkurransen?

- Ja, frem til det tidspunktet hadde han vist kjempesterke prestasjoner, så det var absolutt fortjent, sier Jørgine, som også fortalte at hun kunne gjort det samme som Eline de Leeuw gjorde da hun og Hanna Martinsson knivet om den siste finaleplassen.

Ingen jenter har tatt seieren

Det har blitt spilt inn fire sesonger av Norges tøffeste, og det er en mann som har vunnet hver eneste sesong.

- Det er klart jeg skulle ønske at en jente snart tok seieren, men Sondre fortjente virkelig seieren i år fordi han var så ekstremt godt forberedt. Han hadde sett alle sesongene med lupe, og pugget på alt man kan pugge til. Og slik jeg har forstått det, også min familiesituasjon, i tilfelle det skulle komme en quiz om Jørgine Vasstrand på et tidspunkt, sier Jørgine med et smil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer