Adele

– Jeg skulle ønske dere kunne se det jeg så

Adele om brudekjolesjokket.

ADELE: Adele visste å glede sitt publikum under konserten i Las Vegas. Her fra Artist of the Year på Brit Awards på O2 Arena i februar 2022 FOTO: RUTERS/Peter Cziborra/File Photo/NTB
ADELE: Adele visste å glede sitt publikum under konserten i Las Vegas. Her fra Artist of the Year på Brit Awards på O2 Arena i februar 2022 FOTO: RUTERS/Peter Cziborra/File Photo/NTB Vis mer
Publisert

Få har like stor evne til å bevege sitt publikum som artisten Adele (34). Hennes inderlige ballader kan få hårene til å reise seg på den mest hardbarka, og KK har tidligere skrevet om et helt spesielt møte som vippet Adele av pinnen og fikk henne til å rødme.

To som definitivt ble vippet av pinnen satt i publikum da Adele holdt konserten «Weekends with Adele» i Las Vegas i mars 2023. Artisten har faste huskonserter på The Colosseum på det anerkjente hotellet Caesars palace, og da hun sang for sine fans, gjorde stjernen noe hun etter alt å dømme ikke har gjort før.

Skarpskodd brudepar

Det nygifte paret Gaby og Evan kom til Adeles konsert iført brudekjole og smoking, og mens stjernen sang «When We Were Young» passerte hun paret i publikum og i en video ser man Adele som spør:

«Dere giftet dere i dag? Gratulerer!».

Og det er nå den snarrådige brudgommen tar frem en tusj, og spør artisten om hun kan tenke seg å skrive autografen sin på brudekjolen.

Hadde initiativet ikke været brudeparets, kunne den surmagede fort beskyldt superstjerna for å stjele showet på brudens store dag, men det hele synes altså å være planlagt til minste detalj fra brudeparets side.

Snart skriver Adele autografen sin på brudens kjole – og det lykkelige brudeparet er ikke sene om å dele det på sosiale medier.

«Helger med Adele» skriver bruden på Instagram, og forteller at mannen i hennes liv for sju år siden lovet henne at Adele skulle synge i bryllupet deres.

– Sju år senere har drømmen vår gått i oppfyllelse. Takk Adele for at du ga oss et minne for livet.

Rørt stjerne

Ifølge People skal også brudgommen ha delt sin begeistring på Instagram, og kaller det « My most major fan girl moment lol».

Adele syntes åpenbart det var en fin stund, for også hun postet øyeblikket der hun holder brudens hånd og paret ser gledestrålende på henne.

Det kan synes som om kontakt med publikum er gjennomgående for Adeles konserter i Las Vegas. Ifølge People skal hun tidligere ha sendt en hilsen til en publikummer som var i sorg, og en annen gang til en mann som viste henne bilde av kona sin mens hun gikk gjennom publikum.

En rørt Adele fortalte hvordan hun opplever kontakten med publikum:

– Jeg skulle ønske dere kunne se det jeg så. Jeg snakker med noen i publikum hver dag, sier stjernene og oppsummerte følelsen slik:

– Jeg ser disse små flikene av folks liv når jeg går gjennom, og det er så vakkert.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer