Adele

– Jeg skulle ønske dere kunne se det jeg så

Adele om brudekjolesjokket.

ADELE: Adele visste å glede sitt publikum under konserten i Las Vegas. Her fra Artist of the Year på Brit Awards på O2 Arena i februar 2022 FOTO: RUTERS/Peter Cziborra/File Photo/NTB
ADELE: Adele visste å glede sitt publikum under konserten i Las Vegas. Her fra Artist of the Year på Brit Awards på O2 Arena i februar 2022 FOTO: RUTERS/Peter Cziborra/File Photo/NTB Vis mer
Publisert

Få har like stor evne til å bevege sitt publikum som artisten Adele (34). Hennes inderlige ballader kan få hårene til å reise seg på den mest hardbarka, og KK har tidligere skrevet om et helt spesielt møte som vippet Adele av pinnen og fikk henne til å rødme.

To som definitivt ble vippet av pinnen satt i publikum da Adele holdt konserten «Weekends with Adele» i Las Vegas i mars 2023. Artisten har faste huskonserter på The Colosseum på det anerkjente hotellet Caesars palace, og da hun sang for sine fans, gjorde stjernen noe hun etter alt å dømme ikke har gjort før.

Skarpskodd brudepar

Det nygifte paret Gaby og Evan kom til Adeles konsert iført brudekjole og smoking, og mens stjernen sang «When We Were Young» passerte hun paret i publikum og i en video ser man Adele som spør:

«Dere giftet dere i dag? Gratulerer!».

Og det er nå den snarrådige brudgommen tar frem en tusj, og spør artisten om hun kan tenke seg å skrive autografen sin på brudekjolen.

Hadde initiativet ikke været brudeparets, kunne den surmagede fort beskyldt superstjerna for å stjele showet på brudens store dag, men det hele synes altså å være planlagt til minste detalj fra brudeparets side.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer