Fra bølle til bestevenn

- Jeg tenkte nei, nei, nei… enda en hund som ikke vil kjøre bil!

Sondre Hole Nielsen (29) - far til «Zlatan» - har skaffet seg ny hund. Denne gangen skulle han gjøre alt riktig, men ...

FRA BØLLE TIL BESTEVENN: Zlatan og Sondre ble publikumsfavoritter i fjor. I år skaffet de seg et nytt familiemedlem. Foto: Privat
FRA BØLLE TIL BESTEVENN: Zlatan og Sondre ble publikumsfavoritter i fjor. I år skaffet de seg et nytt familiemedlem. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Sondre Hole Nielsen (29) og Zlatan ble manges favoritter da de deltok i programmet «Fra bølle til bestevenn» i fjor. De ble til og med nominert til Gullruten, i kategorien «Årets nye deltaker».

Mye har skjedd siden den gang – i sommer fikk de nemlig et nytt familiemedlem.

- Zimba er bare syv måneder gammel, men han er en fantastisk hund. Så grei og enkel å ha med å gjøre – jeg er så stolt av han! Det har gått over all forventning: Zlatan tok ham godt imot, og de har blitt skikkelig kompiser, sier Sondre, som unnskylder at han var sen med å svare på telefonen, da Zlatan og Zimba brukte han som lekeplass.

Tidligere har Zlatan lagt all sin energi på kjæresten sin, bamsen Berit. Sondre var litt spent på om det ville oppstå et trekantdrama.

- Zimba har prøvd seg litt på Berit, og da tar jeg henne bort. Jeg er livredd for at han skal få de samme tendensene som Zlatan – det skal jeg ikke ha noe av. Han får ikke sin egen bamse, sier Sondre, som har lært mye av sine egne feil som førstegangs-hundeeier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer