Trude Vasstrand

- Jeg trenger ikke en kjæreste for å ha det bra

Men innboksen hennes står ikke stille.

TRUDE VASSTRAND: Trude Vasstrand åpner opp om datinglivet. FOTO: Ida Helene Bergersen
TRUDE VASSTRAND: Trude Vasstrand åpner opp om datinglivet. FOTO: Ida Helene Bergersen Vis mer
Publisert

Lørdag ble siste kveld Trude Vasstrand (59) fikk svinge seg på parketten. Under kveldens sending måtte hun i duell med Myra Tucker (28), som endte med at 59-åringen måtte takke for seg.

- Nå er dette eventyret over, og selv om jeg gjerne skulle vært med videre, så har jeg mye å glede meg til når jeg kommer hjem, skrev hun selv på Instagram.

Men selv om Vasstrand måtte forlate konkurransen, virker det som hun ikke går helt tomhendt hjem. Til KK forteller Vasstrand at hun har fått flere meldinger fra interesserte etter TV-deltakelsen.

- Frieri er å ta litt hardt i, men tilnærmelser kanskje. Litt sånn, hei, jeg synes du er flink å danse, jeg synes du er best og tøff, også noen litt lenger meldinger.

- Kanskje litt gammeldags

Vasstrand sier det er bare hyggelig med litt ekstra oppmerksomhet, og understreker at hun ikke har fått noen ufine meldinger.

- Jeg takker pent for komplimenter, men gjør ikke noe mer enn det, sier hun.

- Er du åpen for å date noen?

- Det er et veldig vanskelig spørsmål egentlig, men nei, kanskje ikke date sånn som dating er nå for tiden. Å skulle møte noen og ta en kaffe eller middag for å se om man liker hverandre, blir helt feil synes jeg.

Vasstrand har mer tro på å treffe folk som man gjorde før i tiden, tilfeldig eller ved at en relasjon får utvikle seg over tid uten at man i utgangspunktet har en forventning om å bli kjærester.

- Men det er klart at dersom man blir invitert ut på kaffe av en man liker så sier man ja, men å møte noen over nettet blir feil, for da vet man ikke hvem personen er. Kanskje jeg er gammeldags, jeg vet ikke, men jeg tenker at om man liker noen så tar man det videre skritt for skritt, eller så gjør man ikke det.

Ikke en aktiv søker

Vasstrand sier hun ikke har en «shoppingliste» med kvaliteter hun ser etter i en partner. For henne er kjemi det viktigste, og dette henger ofte sammen med felles interesser, tror hun.

- Men hvis jeg skal velge én ting, så må det være et selvstendig menneske som driver litt med sitt, sånn at jeg kan få holde på med mitt, sier hun og ler.

59-åringen definerer seg ikke som en aktiv søker, men sier at hvis hun treffer noen, så gjør hun det.

- Det er ikke et nederlag eller feil å være singel. Kanskje bare før i tiden om man ikke kunne forsørge seg selv, men nå går det greit. Jeg må ikke være i et forhold for å ha det bra, men møter jeg noen jeg kan ha det greit sammen med er det sikkert kjempehyggelig, men hvis ikke, så er det greit det også.

- Ekstremt kresen

At 59-åringen får mye hyggelig oppmerksomhet, overrasker ikke Vasstrands sønn, Silas Massa Vasstrand (26)

- Hun imponerte veldig på «Skal vi danse», men vi vet også at hun er ekstremt kresen. Så det blir ikke noen «one night stands». Vi er safe på den fronten uansett, sier han til TV2.

Om moren skulle få kjæreste, mener 26-åringen dette må være en mann som er vant til å være rundt en stor familie som kanskje er litt mer høylytt enn enn andre familier, og som liker både dyr og fysisk aktivitet.

– Jeg tror hun synes det er koselig å få meldinger fra menn, men jeg tror som sagt hun er ekstremt kresen, utdyper han til kanalen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer