Anja Johansen

- Jeg tripper veldig etter å bruke den, for jeg vil jo føle meg skikkelig forlovet med ring og alt!

Den gifteklare bloggeren Anja Johansen har vært ufrivillig ringløs i et halvt år.

ANJA JOHANSEN BRYLLUP: Den 4. august 2018 gifter blogger Anja Johansen seg med svømmeren Lavrans Solli i Bergen. Foto: Privat // Anja Johansen
ANJA JOHANSEN BRYLLUP: Den 4. august 2018 gifter blogger Anja Johansen seg med svømmeren Lavrans Solli i Bergen. Foto: Privat // Anja Johansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lille julaften i fjor fridde svømmer Lavrans Solli (25) til bloggerkjæresten Anja Johansen (30) på deres hemmelige sted i Bergen, men i et innlegg på bloggen publisert i juli avslører Anja at hun ikke har brukt forlovelsesringen på et halvt år.

«Flere har spurt og jeg har rett og slett bare feid det litt vekk, fordi det er ikke så dramatisk som flere har uttrykket. Det stemmer at jeg ikke går med ringen, og jeg har faktisk ikke brukt den på over et halvt år. Jeg kan selvfølgelig ha den på et kjede rundt halsen, men nei, det blir ikke helt det samme for meg. Ringen er for stor til meg, og i romjulen dro vi til en gullsmed for å høre om de kunne gjøre den mindre. Siden ringen er kjøpt i utlandet og har flere diamanter rundt på selve ringen anbefalte de oss å sende den dit den var kjøpt. De turte ikke gjøre noe med den der. En liten prinsippsak fra min side er at ansvaret har ligget på Lavrans. Han fridde, og skulle fikse den. Litt treg kan man si, da eller. Haha».

Og til KK.no forteller 30-åringen at Lavrans nå har sørget for at kjæresten snart kan få bruke forlovelsesringen igjen. 

- Hehe ja, han sendte den inn for snart to uker siden, men det er sommerferie og litt ventetid, så den er ikke klar enda. Jeg tripper veldig etter å bruke den, for jeg vil jo føle meg skikkelig forlovet med ring og alt!

#ja

Et innlegg delt av ANJA HERMANRUD JOHANSEN (@anjahjohansen)

LES OGSÅ: Stadig flere mammabloggere hetses på nett

Inspirert av prinsesse Dianas forlovelsesring

Forlovelsesringen hun fikk lille julaften i fjor er av mørkeblå safir, hvitt gull og har 26 diamanter, og en HELT spesiell historie. Den er nemlig inspirert av prinsesse Dianas forlovelsesring som hun fikk før hun giftet seg med prins Charles i 1981. Hertuginne Kate (35) fikk ringen av Dianas sønn, prins William (35), da han fridde høsten 2010.

- Det er har vært drømmeringen siden 1997. Det var året da prinsesse Diana døde, og det florerte med bilder av henne overalt. Det var da jeg så ringen hun hadde på seg, og jeg tror faktisk at jeg sa til mine tidligere kjærester at hvis vi skulle gifte oss så var det denne ringen som gjaldt. Jeg er jo egentlig veldig «basic» i stilen, så de fleste hadde kanskje trodd at jeg var den typiske som hadde ønsket meg den «vanlige» forlovelsesringen med en mindre diamant på, men jeg har alltid holdt fast ved Diana-ringen med blå safir og diamanter, har Anja tidligere sagt til KK.no.

BRYLLUP: Neste sommer blir Lavrans Solli og Anja Johansen mann og kone.  Foto: Privat // Anja Johansen
BRYLLUP: Neste sommer blir Lavrans Solli og Anja Johansen mann og kone. Foto: Privat // Anja Johansen Vis mer

- Hvordan går det med bryllupsplanleggingen?

- Tja, det går. Jeg har nettopp hatt en stor 30-årsfeiring, så jeg må lande litt etter det. Den planla jeg i ett år og den vil jeg si at var like stort som et bryllup, så jeg er fortsatt sliten etter den festen. Det eneste som er klart er «Save the date»-invitasjoner som blir sendt ut i sommer, og lokalet. Bryllupet blir 4. august 2018, på min fars bursdag, i Bergen.

Anja har tidligere fortalt oss at hun drømmer om å gifte seg i kjolen designer Line Langmo giftet seg i da hun lovet evig troskap i 2015. 

- Den er fremdeles nummer én på listen, men jeg har også sett på en annen fra samme merket, så akkurat nå står det mellom to kjoler. 

Våren 2014 ble Anja og Lavrans foreldre til lille Frøya (3), og hun skal selvfølgelig være brudepike når mamma og pappa gifter seg neste år.

LES OGSÅ: Neil Entwistle drepte kona og datteren - skjulte latterkrampe under rettssaken

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer