Chrissy Teigen:

- Jeg trodde ikke at jeg kom til å kunne bære frem flere barn på egen hånd

Men nå kommer stjerneparet med gode nyheter.

CHRISSY TEIGEN: I 2020 opplevde Chrissy Teigen og John Legend å miste sin ufødte sønn. I et innlegg på sin Instagram røper de nå om gode nyheter på familiefronten. FOTO: NTB
CHRISSY TEIGEN: I 2020 opplevde Chrissy Teigen og John Legend å miste sin ufødte sønn. I et innlegg på sin Instagram røper de nå om gode nyheter på familiefronten. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

- Så lenge jeg kan huske har jeg ønsket meg fire barn.

Slik startet et sårbart og åpenhjertig innlegg som Chrissy Teigen (37) delte på sin Instagram 29. juni. I innlegget skriver hun åpent om smerten rundt det å miste et barn.

Modell Chrissy Teigen og hennes musiker-ektemann John Legend (44) ble brått sønderknust da de mistet sin ufødte sønn høsten 2020. De valgte da og dele den triste nyheten med sine følgere, sammen med et hjerteskjærende bilde av en gråtende Chrissy på sykesengen. Den ufødte gutten fikk navnet Jack.

DYP SORG: Chrissy Teigen og familien i dyp sorg etter å ha mistet sin lille baby i magen i 2020. FOTO: Skjermdump/Instagram
DYP SORG: Chrissy Teigen og familien i dyp sorg etter å ha mistet sin lille baby i magen i 2020. FOTO: Skjermdump/Instagram Vis mer

- Etter at jeg mistet Jack, trodde jeg ikke at jeg kom til å kunne bære frem flere barn på egen hånd. For å være ærlig, så stengte jeg mye ute på den tiden, men et klart minne har jeg. Og det er det å være omringet av mennesker som ville sørge for at jeg ikke skulle gå gjennom den smerten og tapet igjen, skriver Chrissy nå i et nytt innlegg.

Tandem-babyer?

Men det er ikke bare vonde tanker hun nå ønsker å dele. For hun avslører at hun og mannen i 2021 tok kontakt med et surrogatbyrå om muligheten for tandemsurrogati, altså det å få to babyer. Så skal noe ha endret seg inni modellen:

- På et tidspunkt tidlig i prosessen, kom jeg ut av en terapitime, gikk ned til John og sa: «Jeg har lyst å forsøke og bære fram en siste gang. Hvis det ikke går, så vil vi fortsatt være ok. Vi har allerede opplevd det verste.»

Hun legger til at hun ikke ønsket å gå resten av livet og tenke på om hun burde ha forsøkt en gang til. Dermed startet hun prosessen med kunstig befrukning. Til slutt fungerte det og paret var overlykkelig over å bli gravide med den lille jenta, som i dag heter Esti.

Men Chrissy avslører at det allerede da var mer babylykke i vente for dem:

- På samme tid møtte vi også den mest utrolige, omsorgsfulle, medfølende surrogaten vi kunne forestillt oss, Alexandra.
Jeg visste med en gang at hun var den perfekte match for oss.

Gravide sammen

Det første embryoet de forsøkte med surrogatmoren ikke overlevde, vi forsøkte med Alex overlevde ikke, og de bestemte seg for å ta tiden til hjelp. Men så, mens Chrissy nærmet seg den «trygge tiden» i sitt eget svangerskap, kunne de endelig glede seg over at Alexandra ventet en liten gutt.

Chrissy kan ikke få rost eller hyllet sin nye venninne nok og sier hun aldri vil glemme hvor hard Alexandra jobbet for å bli klar for en ny runde med assistert befruktning.

Under graviditetene og med voksende mager begge to, spiste de gode venninnene middager sammen og så på realityserier.

Bare minutter før midnatt den 19. juni fikk Chrissy være vitne til at Alexandra fødte dem en liten sønn. I litt kaos, som hun kaller det, men med styrke, glede og kjærlighet.

Nylig la hun ut en sukkersøt video av den lille prinsen som får til et av sine første rap:

Paret takker Alexandra fra dypet av sitt hjerte for den gaven hun har skjenket dem, og Chrissy kan nå være en lykkelig og stolt firebarnsmor, slik hun alltid har drømt om.

- Vi er så glade for å kunne fortelle verden at han er her, med et navn så han alltid vil være knyttet til deg: Wren Alexander Stephens, sier hun.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer