«Pørni»-aktuelle Henriette Steenstrup

- Jeg tror at dagens foreldre gjør litt for mye for barna sine

Henriette Steenstrup (47) skulle ønske at hun var litt mer som Pørni.

«PØRNI»: 27. februar kommer andre sesong av «Pørni». Henriette Steenstrup. Henriette Steenstrup er veldig spent på mottakelsen. Foto: Ida Bergersen
«PØRNI»: 27. februar kommer andre sesong av «Pørni». Henriette Steenstrup. Henriette Steenstrup er veldig spent på mottakelsen. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

27. februar er det premiere på andre sesong av den folkekjære TV-serien «Pørni». Henriette Steenstrup (47), som er både skaper og hovedrolleinnehaver i serien, møter KK for å ta en prat om den nye sesongen. Det går slag i slag denne dagen.

- Jeg har et intervju nå, så jeg må legge på, sier hun i telefonen, før hun legger den bort, og unnskylder seg for å ha gått noen minutter over tiden.

- Det er litt hektisk i dag, sier hun med et smil.

Henriette er vant til å jobbe mye, og tempoet er høyt: Det blir ikke så mye tid til å slappe av. I disse dager er hun nemlig godt i gang med å spille inn sesong tre av «Pørni».

- Hvor henter du inspirasjon fra?

- Livet sjøl. Rollene i «Pørni» er ikke basert på enkeltpersoner, men observasjoner, opplevelser, setninger, ting jeg leser, og så videre. Jeg ønsket å skape karakterer som føles ekte, derfor henter jeg mye inspirasjon fra alt som skjer i livet.

Fascinert av ungdommen

Henriette har to barn selv, Ebba (15) og Billy (11), men hun har også flere barn og tenåringer i livet sitt som hun er veldig glad i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.