Bella Hadid

- Jeg tror hver eneste person i verden har en form for usikkerhet - til og med Victoria's Secret-modellene

Bella Hadid (20) forteller at hun nå bruker tid på å føle seg trygg før showet braker løs i desember.

BELLA HADID: Supermodellen, Bella Hadid (20), skal gå i sitt første Victoria's Secret Show i år. Til People forteller hun at hun trener og spiser sunt for å holde seg i form, men at hun savner formene sine.  Foto: Rex Features
BELLA HADID: Supermodellen, Bella Hadid (20), skal gå i sitt første Victoria's Secret Show i år. Til People forteller hun at hun trener og spiser sunt for å holde seg i form, men at hun savner formene sine. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bella Hadid (20) har blitt et navn å merke seg. I løpet av de siste årene har nemlig modellen, som er søster av Gigi Hadid og datter av tidligere modell Yolanda Hadid, gjort stor suksess både på catwalken og på forsider av magasiner verden over.

20-åringen, som blant annet var å se på catwalken til Givenchy, Chanel og Miu Miu under moteuken i Paris tidligere i år, ble nylig også booket til årets store event. Ja, vi snakker selvfølgelig om Victoria's Secret Fashion Show, som vi elsker! 

LES OGSÅ: Gigi Hadid: - Jeg ble bedt om å gå ned i vekt

I den forbindelse tok magasinet People en prat med toppmodellen, som forteller hvor hardt hun har jobbet for å komme dit hun er i dag. For det er jo ingen hemmelighet: Modellene vi ser sprade ned catwalken under Victoria's Secret Fashion Show er alle ganske «damn» flotte! 

- Ønsker å ha former 

SAVNER FORMENE SINE: Selv om Bella Hadid har gått ned i vekt, legger hun ikke skjul på at hun savner å ha både rumpe og pupper.  Foto: SipaUSA
SAVNER FORMENE SINE: Selv om Bella Hadid har gått ned i vekt, legger hun ikke skjul på at hun savner å ha både rumpe og pupper. Foto: SipaUSA Vis mer

Noe som førte til spørsmålet om hun føler seg trygg ikledd kun undertøy foran millioner av TV-seere og et smekkfullt publikum. 

- Vekten min svinger mye. Jeg mente ikke å gå ned i vekt. Jeg ønsker å ha former og pupper, sier hun og legger til:

- Jeg vil ha tilbake rumpen min. Men det er ikke min feil, jeg går både opp og ned i vekt - noe sikkert mange kjenner seg igjen i. 

LES OGSÅ: Bli med bak scenen til Victoria's Secret Fashion Show

Videre forteller supermodellen at hun gikk ned i vekt ved å følge en streng plan både når det gjelder kosthold og trening. 

- Jeg har jobbet veldig hardt og da reagerer folk med «Åh, hun ser så tynn ut». Men jeg tror at hvis du holder deg til noe, vil du også klare å oppnå det. Jeg spiser mye protein og trener opptil tre timer hver dag. Det er sprøtt, men jeg tror at om du bestemmer deg for noe, lykkes du, forteller hun. (Pssst: Slik trener Victoria's Secret-modellen Kelly Gale)

Men selv om hun liker å spise sunt og holde kostholdet ved like, legger hun ikke skjul på at hun unner seg akkurat det hun vil i ny og ne. Pasta og brød: Ja, takk, av og til, forteller hun.

- Alle sliter med en form for usikkerhet  

Dette er første gang Bella skal gå som modell for Victoria's Secret, som er kjent for å gjerne velge ut modeller som gjerne har en litt høyere «status» enn resten. Det er gjerne de som har vært med lengst. Blant dem er Candice Swanepoel (28), Behati Prinsloo (27), Adriana Lima (35), Alessandra Ambrosio (35) og Lily Aldridge (30). 

Ettersom Gigi Hadid (21) og Kendall Jenner (20) var blant fjorårets hotteste navn, ventet vi spent på nyheten om at de to skulle få muligheten til å være med Victoria's Secret - og det gjorde dem. I fjor spaserte bestevenninnene ned catwalken, og de passet rett inn. Og i år blir også lillesøster Bella Hadid å se i det spektakulære showet. 

Til People forteller hun nå at hun bruker tid på å føle seg trygg før showet braker løs i desember. 

Jeg tror hver eneste person i verden har en form for usikkerhet.

- Jeg tror at når folk ser på Victoria's Secret-modellene tenker de nok «De er ikke menneskelig, de har ingen usikkerheter». Men det stemmer nok ikke, for jeg mener alle, til og med Victoria's Secret-modellene, sliter med usikkerheter, sier hun.

I videoen under kan du få en sniktitt på Victoria's Secret Fashion Show fra 2015: 

Selv om showet tidligere har blitt avholdt i New York og i London, ble det nylig avslørt at årets visning vil bli holdt i Paris! Vi ELSKER denne visningen og gleder oss som små barn på julaften til å benke oss foran TV-en for å se det store showet. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer