Barnløshet

- Jeg tror jeg ville ha blitt en god mor

TV-stjernen Fran Drescher åpner opp om sorgen over aldri å ha fått barn.

TV-PAR: På 90-tallet gjorde skuespiller Fran Drescher suksess som barnepike i TV-serien 'The Nanny' med Charles Shaughnessy. FOTO: NTB scanpix
TV-PAR: På 90-tallet gjorde skuespiller Fran Drescher suksess som barnepike i TV-serien 'The Nanny' med Charles Shaughnessy. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære komiserien The Nanny gikk sin seiersgang på TV i perioden 1993 til 1999, og i Norge ble den sendt på TV3.

Serien gjorde den amerikanske skuespilleren Fran Drescher (62) kjent over hele verden, og det er få som glemmer hennes karakteristiske stemme og blide åsyn. I serien spilte hun den kjærlige barnepiken til alenefaren Mr Sheffields (spilt av Charles Shaughnessy) tre barn.

I et intervju med det amerikanske nettmagasinet The Cut reflekterer 62-åringen nå over sorgen over aldri å ha fått egne barn. I 2000 fikk hun påvist livmorkreft, og som følge av dette måtte hun fjerne livmoren, eggstokkene, egglederne, livmorhalsen og den øvre del av skjeden. Etter disse operasjonene kunne hun ikke få barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer