Barnløshet

- Jeg tror jeg ville ha blitt en god mor

TV-stjernen Fran Drescher åpner opp om sorgen over aldri å ha fått barn.

TV-PAR: På 90-tallet gjorde skuespiller Fran Drescher suksess som barnepike i TV-serien 'The Nanny' med Charles Shaughnessy. FOTO: NTB scanpix
TV-PAR: På 90-tallet gjorde skuespiller Fran Drescher suksess som barnepike i TV-serien 'The Nanny' med Charles Shaughnessy. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære komiserien The Nanny gikk sin seiersgang på TV i perioden 1993 til 1999, og i Norge ble den sendt på TV3.

Serien gjorde den amerikanske skuespilleren Fran Drescher (62) kjent over hele verden, og det er få som glemmer hennes karakteristiske stemme og blide åsyn. I serien spilte hun den kjærlige barnepiken til alenefaren Mr Sheffields (spilt av Charles Shaughnessy) tre barn.

I et intervju med det amerikanske nettmagasinet The Cut reflekterer 62-åringen nå over sorgen over aldri å ha fått egne barn. I 2000 fikk hun påvist livmorkreft, og som følge av dette måtte hun fjerne livmoren, eggstokkene, egglederne, livmorhalsen og den øvre del av skjeden. Etter disse operasjonene kunne hun ikke få barn.

- Jeg tror jeg ville ha blitt en god mor. Det hender at jeg tenker at det er noe jeg har gått glipp av, ved at det aldri skjedde, sier hun i intervjuet.

EKSMENN: Fran Drescher var gift med Peter Marc Jacobson (t.v.) fra 1978 til 1999. I 2014 inngikk hun et såkalt spirituelt giftemål med den indiske fysikeren Shiva Ayyadurai. De gjorde det slutt i 2016. Foto: NTB scanpix
EKSMENN: Fran Drescher var gift med Peter Marc Jacobson (t.v.) fra 1978 til 1999. I 2014 inngikk hun et såkalt spirituelt giftemål med den indiske fysikeren Shiva Ayyadurai. De gjorde det slutt i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

I 1985 opplevde Fran og hennes daværende ektemann Peter Marc Jacobson (62) sitt livs verste mareritt, da to ukjente menn brøt seg inn i ekteparets felles leilighet, og Peter Marc ble tvunget til å se på sin kone og hennes venninne bli voldtatt på tur.

- De var brødre. Den ene robbet huset vårt og lastet opp bilen min med alle tingene våre, og den andre voldtok meg og min venninne, sa hun i et intervju med Larry King i 2002.

Fran og Peter var gift i perioden 1978 til 1999. Kort tid etter skilsmissen kom Peter ut av skapet, og siden har Fran kjempet for de homofiles rettigheter. Det tidligere ekteparet har beholdt vennskapet.

- Jeg var sammen med min andre ektemann i tre år

Det var nettopp Fran og Peter som utviklet The Nanny sammen på begynnelsen av 90-tallet. Serien har hentet inspirasjon fra Francine Joy «Fran» Dreschers jødiske oppvekst. Hun har nemlig slekt fra Romania og Polen. Selv vokste hun opp i Queens i New York.

I 2014 giftet hun seg i en spirituell seremoni med den indiskfødte forskeren Shiva Ayyadurai (56). I intervjuet med The Cut åpner hun også opp om forholdet, som ble oppløst to år senere.

- Jeg var sammen med min andre mann i tre år. Det første året var pur lykke, det andre året var en blanding av lidelse og ekstase, og det tredje år var bare en eneste stor lidelse. Til slutt måtte jeg si: «nå er det nok».

90-TALLSIKON: Fran Drescher
på rød løper under Emmy Awards 
i 1996. FOTO: NTB scanpix
90-TALLSIKON: Fran Drescher på rød løper under Emmy Awards i 1996. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Fran Drescher har ikke lagt skjul på at hun er åpen om livserfaringene hun har gjort seg på veien.

- Jeg har vært veldig åpen om mitt personlige liv, sier hun til The Cut.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer