Barnløshet

- Jeg tror jeg ville ha blitt en god mor

TV-stjernen Fran Drescher åpner opp om sorgen over aldri å ha fått barn.

TV-PAR: På 90-tallet gjorde skuespiller Fran Drescher suksess som barnepike i TV-serien 'The Nanny' med Charles Shaughnessy. FOTO: NTB scanpix
TV-PAR: På 90-tallet gjorde skuespiller Fran Drescher suksess som barnepike i TV-serien 'The Nanny' med Charles Shaughnessy. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære komiserien The Nanny gikk sin seiersgang på TV i perioden 1993 til 1999, og i Norge ble den sendt på TV3.

Serien gjorde den amerikanske skuespilleren Fran Drescher (62) kjent over hele verden, og det er få som glemmer hennes karakteristiske stemme og blide åsyn. I serien spilte hun den kjærlige barnepiken til alenefaren Mr Sheffields (spilt av Charles Shaughnessy) tre barn.

I et intervju med det amerikanske nettmagasinet The Cut reflekterer 62-åringen nå over sorgen over aldri å ha fått egne barn. I 2000 fikk hun påvist livmorkreft, og som følge av dette måtte hun fjerne livmoren, eggstokkene, egglederne, livmorhalsen og den øvre del av skjeden. Etter disse operasjonene kunne hun ikke få barn.

- Jeg tror jeg ville ha blitt en god mor. Det hender at jeg tenker at det er noe jeg har gått glipp av, ved at det aldri skjedde, sier hun i intervjuet.

I 1985 opplevde Fran og hennes daværende ektemann Peter Marc Jacobson (62) sitt livs verste mareritt, da to ukjente menn brøt seg inn i ekteparets felles leilighet, og Peter Marc ble tvunget til å se på sin kone og hennes venninne bli voldtatt på tur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer