Lykkelig Eyvind Hellstrøm

– Jeg våkner hver morgen med Bobs varme, deilige kropp

Stjernekokk Eyvind Hellstrøms kjærlighet går nye veier.

POPULÆR PODKAST: Stjernekokk Eyvind Hellstrøm røper sin nye kjærlighet i podkasten «Truls&Hellstrøm tar munnen full». FOTO: Astrid Waller
POPULÆR PODKAST: Stjernekokk Eyvind Hellstrøm røper sin nye kjærlighet i podkasten «Truls&Hellstrøm tar munnen full». FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Superkokk Eyvind Hellstrøm og hans nordnorske makker Truls Svendsen driver en av Norges mest populære podkaster, og paret er ikke redd for å by på løst og fast fra livet.

Truls Svendsen er tobarnsfar, og samboer med Charlotte Smith. Eyvind, på sin side, er kjæreste med Anita Rennan og de to bor vegg i vegg på Frogner, med dør mellom leilighetene.

Da KK intervjuet Eyvind og Anita i 2020, i forbindelse med lanseringen av deres nye kokebok, fortalte paret åpent om sin kjærlighet.

– Når du kjenner av hele ditt hjerte at dette er så riktig, så kan du ikke bare la det gå, sa Anita til KK.

STOR KJÆRLIGHET: Anita Rennan og Eyvind Hellstrøm er lykkelige og har laget flere kokebøker sammen. Anita er fotograf og designer på bøkene, og jobber også i TV2. FOTO: Astrid Waller.
STOR KJÆRLIGHET: Anita Rennan og Eyvind Hellstrøm er lykkelige og har laget flere kokebøker sammen. Anita er fotograf og designer på bøkene, og jobber også i TV2. FOTO: Astrid Waller. Vis mer

Bonussønn

Eyvind kunne ikke få fullrost Anita, men han snakket også svært varmt om hennes tolv år gamle sønn Nils, som bor hos paret deler av tiden. Ja, Eyvind var så glad over sitt nye liv med kjæreste og bonussønn, at han mente livet i dag på lang vei overgikk tiden på Michelin-restauranten Bagatelle som han ledet fra 1982 til 2010.

– Det har vært en gave å møte Anita, og jeg ser på meg selv som en av de få utvalgte. Livet er langt og ikke alltid like lett, men jeg tenker jeg har vært utrolig heldig som har fått Anita og Nils inn i livet mitt, sa Eyvind til KK.

HELLSTRØM: Hellstrøm viser oss hvordan han lager sin fantastiske hjemmelagede majones. Perfekt til waldorfsalat. VIDEO: Anita Rennan og Eyvind Hellstrøm. Vis mer

Ny venn

Men nå har Eyvind Hellstrøms kjærlighet fått flere ben å stå på. I siste episode av podkasten «Truls & Hellstrøm tar munnen full» kommer nemlig stjernekokken med følgende kjærlighetserklæring:

– Det første jeg gjør om morgenen er å kjenne på Bobs deilige kropp. Han er så glatt og fin og ren. Når han legger seg på rygg, og elsker å bli klødd.

Truls skynder seg å oppklare:

– For alle som tror at Bob er hushjelpa til Eyvind, så er det ikje sånn. Han Eyvind har fått sæ hund.

Hele familien i sengen

Da bokser-valpen Bob kom til familien Hellstrøm/Rennan i 2021, delte Anita gladnyheten på Instagram, og nylig la Eyvind ut et «familiebilde» av dem alle fire, med oppmuntring til følgerne om å holde ut korona.

I podden med Truls forteller Eyvind at Bob er tre måneder, og at familien i disse dager skal feire bursdagen hans med champagne.

Eyvind utdyper at bokservalpen sover med ham i dobbeltsengen. På spørsmål fra Truls om Anita dermed har blitt forvist fra sengen, svarer Eyvind Hellstrøm:

– Nei, nei. Nå er vi fire stykker i sengen. Nils, Anita, Bob og meg selv. Vi har en svær seng.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer