Sofia Vergara:

- Jeg var 28 da legen fant en klump i nakken min

Den kjente skuespilleren åpner opp om kreftdiagnosen hun fikk i 20-årene.

SOFIA VERGARA: Skuespiller Sofia Vergara åpner opp om kreftdiagnosen hun fikk i 20-årene. FOTO: NTB
SOFIA VERGARA: Skuespiller Sofia Vergara åpner opp om kreftdiagnosen hun fikk i 20-årene. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

At skuespiller Sofia Vergara (49) endte opp som en av verdens mest kjente skuespillere, var ikke nødvendigvis skrevet i stein.

Vergara studerte nemlig odontologi (utdannelse for å bli tannlege, journ. anm.) i to år før hun droppet ut av skolen for å satse på en karriere som modell. Samtidig begynte hun også å prøve seg som skuespiller og tv-personlighet: Først i en spansk såpeserie og deretter som programleder.

I dag er 49-åringen et kjent ansikt for de fleste, særlig etter rollen som rikmannsfruen Gloria i TV-serien Modern family.

Fikk kreftdiagnose

Vi er mest vant til å se henne i humoristiske roller, men nylig var hun også å se på arrangementet «Stand Up to Cancer», hvor hun fortalte at hun i en alder av 28 år ble diagnostisert med skjoldbruskkjertelkreft.

I en rørende tale under arrangementet forklarte skuespilleren «Modern Family»-skuespilleren hvordan en vanlig kontroll reddet henne.

- Da jeg var 28 år dro jeg på en rutinesjekk, og det var da legen kjente en klump i nakken min. De gjorde mange tester og fortalte meg til slutt at jeg hadde kreft i skjoldbruskkjertelen, sa hun og fortsatte:

- Når du er ung og du hører ordet kreft, går tankene dine mange steder. Men jeg prøvde å ikke få panikk, og jeg bestemte meg for å lese meg opp og finne ut alt jeg kunne om diagnosen.

Fanget det opp tidlig

Sofia er gift med skuespiller Joe Manganiello (45), og de har vært et av Hollywoods hotteste par siden de to fant kjærligheten i 2014.

Paret giftet seg i en romantisk seremoni i Palm Beach i Florida i 2015. Hun har sønnen Manolo Gonzalez Vergara (30) fra et tidligere ekteskap.

Under «Stand Up to Cancer»-arrangementet understreket hun også hvor viktig familien hadde vært for henne i den perioden.

- Jeg var heldig som fanget det opp tidlig og fikk mye støtte fra legene mine, og viktigst av alt - familien min. Jeg lærte mye i løpet av den tiden. Ikke bare om kreft, men også at vi i krisetider har det bedre sammen.

KJÆRLIGHET: Sofia og Joe Manganiello har vært gift siden 2015. FOTO: NTB
KJÆRLIGHET: Sofia og Joe Manganiello har vært gift siden 2015. FOTO: NTB Vis mer

En av verdens best betalte skuespillere

Ifølge finansmagasinet Forbes er Sofia Vergara, som emigrerte til USA fra Colombia på slutten av 90-tallet etter at hennes eldre bror Rafael ble drept etter et mislykket kidnappingsforsøk, en av verdens best betalte skuespillere.

Rollen i «Modern family» og dommer-rollen i talentkonkurransen «America's Got Talent,» har gjort at hun kan skilte med en formue på 43 millioner dollar - som i norske kroner blir rundt 360 millioner kroner.

BRA DAMER: Sofia Vergara ble for alvor kjent etter sin rolle i TV-serien Modern family, som gikk på TV 2009 til 2020. Her med kollegene Julie Bowen (t.v.), Sarah Hyland, Sofia Vergara, Ariel Winter og Aubrey Anderson-Emmons (foran) under Emmy i 2013. FOTO: NTB
BRA DAMER: Sofia Vergara ble for alvor kjent etter sin rolle i TV-serien Modern family, som gikk på TV 2009 til 2020. Her med kollegene Julie Bowen (t.v.), Sarah Hyland, Sofia Vergara, Ariel Winter og Aubrey Anderson-Emmons (foran) under Emmy i 2013. FOTO: NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer