Emilie Anker Stordalen

- Jeg var veldig bekymret for pappa

Hotellarving Emilie Anker Stordalen (29) fikk vondt av å se hvordan faren ble påvirket av pandemien.

EMILIE STORDALEN: Hotellarving Emilie Anker Stordalen har fulgt i sin far Petter Stordalens fotspor. Her fra EAT-konferansen i Stockholm i 2018. FOTO: NTB
EMILIE STORDALEN: Hotellarving Emilie Anker Stordalen har fulgt i sin far Petter Stordalens fotspor. Her fra EAT-konferansen i Stockholm i 2018. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I podkasten Bra damer, der programleder Guri Solberg (44) intervjuer nettopp bra, kreative og ambisiøse damer, stilte nylig hotellarving Emilie Anker Stordalen (29) opp og delte om familieliv, hotelljobbing, bryllupsplanlegging og fremtidsambisjoner.

Som datter av hotellkongen Petter Stordalen (58) var det naturlig helt fra starten av, at Emilie skulle følge i sin fars fotspor - selv om hun lenge så for seg at hun skulle teste noe helt annet.

I disse dager er hun med på å åpne et nytt hotell i Bodø. Men selv om ting ser ut til å gå riktig vei nå, erkjenner hun at det har vært et svært tøft år å jobbe i hotellbransjen, og spesielt det å se hvordan faren hennes Petter Stordalen ble påvirket av pandemien.

- Jeg har alltid vært stolt av fatter'n, men jeg har vært enda mer stolt av ham det siste året. Han og hele ledelsen har vært fantastiske og de har styrt skuta gjennom tøft farvann.

Bekymret for faren

For den energiske og standhaftige hotellkongen Petter har ikke kombinasjonen av hjemmekontor og pandemi vært spesielt gunstig, og Emilie innrømmer at hun på et tidspunkt ble veldig bekymret over farens utvikling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer