Maria Montazami:

- Jeg vet hvordan det er å ha lite penger

Maria Montazami er den fruen som har vært lengst i «Svenske Hollywood-fruer», og har ingen planer om å gi seg med det første.

MARIA MONTAZAMI: Maria gjør sin tiende sesong av Svenske Hollywood-fruer og er den eneste av fruene som har vært med fra starten. FOTO: Birgitta Lindvall Wiik
MARIA MONTAZAMI: Maria gjør sin tiende sesong av Svenske Hollywood-fruer og er den eneste av fruene som har vært med fra starten. FOTO: Birgitta Lindvall Wiik Vis mer
Publisert

Solen kaster sjenerøse stråler over den vakre hagen, selv om Maria Montazami (51) påstår at det absolutt ikke er samme blomsterprakt nå som i fjor sommer. Hjemmet ligger i Orange County, California, høyt beliggende i et fint villaområde omgitt av murer, et såkalt "gated community".

- Tidligere slapp vaktene inn folk når som helst, og det hendte at en del fans dukket opp uanmeldt. En kveld Karman satt i pysjbukser og så på tv, og jeg hadde sovnet på sofaen, banket det plutselig på vinduet. Fire knisende jenter sto og kikket inn til oss, forteller Maria, som elsker fansen, men gjerne under litt mer kontrollerte former.

En gang i måneden arrangerer hun treff på en Starbucks-café, og sier aldri nei til å bli fotografert. Dessuten sender hun videohilsener etter ønske til alt fra brudepar til hockeylag.

Ingen planer om å gi seg i «Svenske Hollywood-fruer»

I flere år har Maria hatt en svensk assistent, Anna Wesselink (28), som hjelper henne med alt fra teknikken til å velge klær. I dag har Maria på seg en blomstrete, lang kjole og høyhælte pumps. Da hun seiler inn i kjøkkenet, er det akkurat som å ha havnet i en episode av «Svenske Hollywood-fruer». Hundene Molly og Cooper er alltid ved hennes side. Og Maria er akkurat like hyggelig som hun virker på TV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer