Outlander

– Jeg vet hvordan «Outlander» slutter

Etter seks sesonger vet Sam Heughan det alle «Outlander»-elskere lurer på …

HEMMELIGHETSFULL: Sam Heughan sitter med nøkkelen til hvordan Outlander slutter. FOTO: Skjermdump Instagram/Jimmy Fallon
HEMMELIGHETSFULL: Sam Heughan sitter med nøkkelen til hvordan Outlander slutter. FOTO: Skjermdump Instagram/Jimmy Fallon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når sesong 6 av megasuksessen «Outlander» ruller over skjermene våren 2022, har stjernene Sam Heughan og Caitriona Balfe tatt steget ettertrykkelig opp i A-kjendissjiktet.

Caitriona, som spiller Claire i den populære serien med tidsreiser, dramatikk og romantikk, ble våren 2022 intervjuet i magasiner som britiske Vogue og Harpers Bazar, og er høyaktuell i Bafta-vinneren i 2022, Kenneth Branagh-filmen «Belfast», som fikk prisen «Outstanding British Film».

Sam Heughan ble mobbet

KK har tidligere skrevet om Sam Heughan, som spiller Jamie Fraser i serien, og hvordan han etter seks år med trakassering og mobbing fikk nok og snakket ut.

Nå kan det synes som om Sam har fått sin ettertrykkelige revansj over de onde tungene. I tillegg til den formidable suksessen med «Outlander» var han i 2022 å se som modell for Ralph Lauren, og ble avbildet imens Health Magazine.

Han har sin egen dokumentarserie på TV, Men i Kilts, og i forbindelse med lanseringen av sesong 6 av «Outlander» gjestet han talkshowet til Drew Barrymore.

Men det var da han gjestet den verdenskjente talkshowverten Jimmy Fallon i mars 2022 at Sam Heughan kunne røpe at han faktisk vet hvordan megasuksessen «Outlander» slutter.

Skriver fortsatt på romanserien

«Outlander» er basert på fantasy-bøkene til Diana Gabaldon, og forfatteren skriver fortsatt på romanserien mens serien ruller over skjermene. Gjennom tid og rom følger leserne de dramatiske livene til Jamie og Claire, og kjærligheten dem imellom.

Spenningen har vært stor rundt hvor mange sesonger fansen kan forvente, og i mars 2022 kom den gledelige nyheten at sesong sju er på gang.

Men hvordan ender «Outlander»? Vel, foreløpig er det en sak mellom forfatter Diana Gabaldon – og Sam Heughan.

Som Sam selv sa i intervjuet hos Jimmy Fallon:

– Jeg vet hvordan det slutter. Hun avslørte slutten til meg, for lenge siden. Det står et sted i e-postene mine med henne.

For oss andre er det bare å smøre oss med tålmodighet, nynne med på kjenningsmelodien og håpe på at det skal dukke opp en steinsirkel som kan ta oss med inn i fremtiden.

Sånn at vi også får vite hvordan Outlander slutter!

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer