Outlander

– Jeg vet hvordan «Outlander» slutter

Etter seks sesonger vet Sam Heughan det alle «Outlander»-elskere lurer på …

HEMMELIGHETSFULL: Sam Heughan sitter med nøkkelen til hvordan Outlander slutter. FOTO: Skjermdump Instagram/Jimmy Fallon
HEMMELIGHETSFULL: Sam Heughan sitter med nøkkelen til hvordan Outlander slutter. FOTO: Skjermdump Instagram/Jimmy Fallon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når sesong 6 av megasuksessen «Outlander» ruller over skjermene våren 2022, har stjernene Sam Heughan og Caitriona Balfe tatt steget ettertrykkelig opp i A-kjendissjiktet.

Caitriona, som spiller Claire i den populære serien med tidsreiser, dramatikk og romantikk, ble våren 2022 intervjuet i magasiner som britiske Vogue og Harpers Bazar, og er høyaktuell i Bafta-vinneren i 2022, Kenneth Branagh-filmen «Belfast», som fikk prisen «Outstanding British Film».

Sam Heughan ble mobbet

KK har tidligere skrevet om Sam Heughan, som spiller Jamie Fraser i serien, og hvordan han etter seks år med trakassering og mobbing fikk nok og snakket ut.

Nå kan det synes som om Sam har fått sin ettertrykkelige revansj over de onde tungene. I tillegg til den formidable suksessen med «Outlander» var han i 2022 å se som modell for Ralph Lauren, og ble avbildet imens Health Magazine.

Han har sin egen dokumentarserie på TV, Men i Kilts, og i forbindelse med lanseringen av sesong 6 av «Outlander» gjestet han talkshowet til Drew Barrymore.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer