Battle:

- Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært i dag uten dansingen

Lisa (20) og Fabian (25) har hovedrollene i Skandinavias første dansefilm.

BATTLE: I Skandinavias første dansefilm finner vi Lisa Teige og Fabian Svegaard Tapia i rollene som Amalie og Mikael. FOTO: Jaap Vrenegoor // Filmweb
BATTLE: I Skandinavias første dansefilm finner vi Lisa Teige og Fabian Svegaard Tapia i rollene som Amalie og Mikael. FOTO: Jaap Vrenegoor // Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten er det premiere på Skandinavias aller første dansefilm, og i hovedrollene finner vi Lisa Teige (20) og Fabian Svegaard Tapia (25). Lisa er for mange kjent som SKAM-Eva, mens Fabian har hatt småroller i musikkvideoer på teater og i TV-serier. Dette er begges første hovedrolle i en kinofilm. Filmmanus er skrevet av Bienes historie-forfatter Maja Lunde (43) - som også har skrevet boken Battle.

Vi møtte Lisa og Fabian under tilstelningen Filmhøsten 2018 i regi av Norges filminstitutt på Cinemateket i midten av august, og begge to innrømmer at det var sprøtt å se seg selv i traileren som ble vist for publikum under arrangementet.

- Jeg blir litt satt ut egentlig. Det er sprøtt å se seg selv på lerretet! sier Lisa engasjert.

- Jeg glemmer at det er meg jeg ser når jeg ser traileren. Den er så sykt bra satt sammen, så jeg blir helt trollbundet av den. Plutselig dukker jeg opp midt i den! legger Fabian til.

Begge to synes at det var på tide at det nå endelig kommer en Skandinavisk dansefilm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer