Sigrid Bonde Tusvik

- Jeg vet jo at mange jenter har kjærester som er veldig redde for at de skal klippe seg kort

Sigrid Bonde Tusvik ba frisøren om hårsveisen til Katy Perry - og ektemannen Martin elsker det!

SIGRID BONDE TUSVIK: Den norske komikeren har lagt sin elsk på Katy Perrys nye hårsveis, og ba frisøren om å klippe henne slik som den amerikanske popstjernen.  Foto: Privat og
SIGRID BONDE TUSVIK: Den norske komikeren har lagt sin elsk på Katy Perrys nye hårsveis, og ba frisøren om å klippe henne slik som den amerikanske popstjernen. Foto: Privat og Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med resten av verden fikk også den norske komikeren Sigrid Bonde Tusvik (37) øynene opp for den amerikanske artisten Katy Perrys (32) hårsveis da hun stilte opp på veldedighetskonserten «One Love Manchester»-konserten i begynnelsen av juni.​ (Pssst: Stygg sveis = viktig livserfaring)

I helgen la komikeren ut et bilde på sosiale medier av sin nye, kort-korte sveis, som tydelig er inspirert av den freshe popstjernen Katy Perry. Til KK.no bekrefter hun at hun har latt seg inspirere av 32-åringen:

- Jeg tok rett og slett med meg et bilde av Katy Perry til frisøren min. Jeg vet at alle frisører ler litt av kunder som har med bilder av kjendiser, men jeg syns man skal gjøre det likevel, så har man en referanse. Man blir jo aldri helt lik, men jeg er superfornøyd – og fikk en versjon som jeg syns funker for meg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer