Sigrid Bonde Tusvik

- Jeg vet jo at mange jenter har kjærester som er veldig redde for at de skal klippe seg kort

Sigrid Bonde Tusvik ba frisøren om hårsveisen til Katy Perry - og ektemannen Martin elsker det!

SIGRID BONDE TUSVIK: Den norske komikeren har lagt sin elsk på Katy Perrys nye hårsveis, og ba frisøren om å klippe henne slik som den amerikanske popstjernen.  Foto: Privat og
SIGRID BONDE TUSVIK: Den norske komikeren har lagt sin elsk på Katy Perrys nye hårsveis, og ba frisøren om å klippe henne slik som den amerikanske popstjernen. Foto: Privat og Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med resten av verden fikk også den norske komikeren Sigrid Bonde Tusvik (37) øynene opp for den amerikanske artisten Katy Perrys (32) hårsveis da hun stilte opp på veldedighetskonserten «One Love Manchester»-konserten i begynnelsen av juni.​ (Pssst: Stygg sveis = viktig livserfaring)

I helgen la komikeren ut et bilde på sosiale medier av sin nye, kort-korte sveis, som tydelig er inspirert av den freshe popstjernen Katy Perry. Til KK.no bekrefter hun at hun har latt seg inspirere av 32-åringen:

- Jeg tok rett og slett med meg et bilde av Katy Perry til frisøren min. Jeg vet at alle frisører ler litt av kunder som har med bilder av kjendiser, men jeg syns man skal gjøre det likevel, så har man en referanse. Man blir jo aldri helt lik, men jeg er superfornøyd – og fikk en versjon som jeg syns funker for meg.

LES OGSÅ: Da jeg fikk kommentaren «Hun har klippet seg kort ja. Nå er hun klar for å slå seg til ro», ble jeg forbanna

Jeg vet jo at mange jenter har kjærester som er veldig redde for at de skal klippe seg kort

Reaksjonene i sosiale medier lot ikke vente på seg, og i kommentarfeltet på Instagram er det mange som forteller Sigrid at de har latt seg inspirere av hennes korte look, og har tatt med seg bilde av Sigrid til frisøren.

– Tror du at følgerne dine tør å kopiere denne sveisen også?

- Haha, det var en frisør som skrev at hun hadde noen kunder som pleide å ha med bilde av meg – så nå visste hun hva hun hadde i vente. Denne sveisen er jo litt mer crazy, så man bør prate med frisøren om hva som funker for eget ansikt. Jeg hadde skikkelig lyst til å gjøre noe annerledes nå. Jeg har hatt den tunge luggen litt lenge. Mamma syns det var litt corny og Jenny sa at jeg var rar, men selv er jeg superhappy med forandringen!, sier Sigrid med et smil til KK.no.

Når du er en av dem som kommer til frisøren med bilde av kjendis og ber om samme sveis! #frisørhumor @alexandrawesselholst

Et innlegg delt av Sigrid Bonde Tusvik (@sigridbondetusvik)

LES OGSÅ: Sigrid Bonde Tusvik etter fødselen: - Jeg måtte rett og slett få laget et helt nytt rumpehull

- Selv Noora-sveisen er for kort liksom

Tobarnsmor Sigrid er gift med Martin Jøndahl (37), som er programsjef i VGTV, og han digger konas nye sveis!

- Martin elsker sveisen! Han synes at jeg er ekstra fin med ekstra kort hår. Jo kortere, jo bedre. Det er litt morsomt, for jeg vet jo at mange jenter har kjærester som er veldig redde for at de skal klippe seg kort. Selv Noora-sveisen er for kort liksom. Det problemet har ikke jeg, ler Sigrid og legger til:

- Det er faktisk ikke sånn at alle kler langt hår. Jeg, for eksempel, er helt klart finere med kort. Men når det er sagt så presser jeg ikke denne sveisen på alle, altså.

SVEISEN: Da Sigrid Bonde Tusvik ledet Gullruten i Bergen i midten av mai så sveisen hennes slik ut. Foto: Espen Solli for TV2
SVEISEN: Da Sigrid Bonde Tusvik ledet Gullruten i Bergen i midten av mai så sveisen hennes slik ut. Foto: Espen Solli for TV2 Vis mer

Sigrid føler at mange jenter er litt for redde for håret sitt.

- Det vokser jo ut igjen! Så jeg syns det er kult å gjøre det man har lyst til, også får man heller justere litt etterpå, forklarer hun.

Vi har tidligere tatt en prat med fire menn om hva de foretrekker av kort og langt hår - se hva de svarte i videoen under!:

På bare seks måneder har Katy Perry skiftet hårsveis hele fire ganger! Se utviklingen under:

LES OGSÅ: Sigrid Bonde Tusvik: – Jeg vurderer å gå fra Martin tre ganger om dagen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer