Anja Johansen

- Jeg vil ha et stort bryllup!

I julen fikk blogger Anja Johansen drømmeringen og drømmemannen - nå planlegger hun bryllup og deler detaljene med oss.

BRYLLUP: Lille julaften gikk svømmer Lavrans Solli ned på kne og fridde til samboeren Anja Johansen. Foto: Privat
BRYLLUP: Lille julaften gikk svømmer Lavrans Solli ned på kne og fridde til samboeren Anja Johansen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lille julaften trodde blogger Anja Johansen (29) at hun og svømmer-samboeren Lavrans Solli (24) skulle ut og spise i Bergen, men den gang ei. Minutter senere skulle hun nemlig få ring på fingeren! Til KK.no forteller Anja alle detaljene om det romantiske frieriet. (PSST: Så mye er det vanlig å bruke på forlovelsesringer i Norge)

- Lavrans og jeg har et spesielt sted i Bergen som er «vår» lille hemmelige plass. På fredag, samme dag som vi ankom Bergen, trodde jeg vi bare skulle ut og spise etter en avtale vi hadde, men han sa at vi skulle hente sushi-takeaway. Jeg elsker sushi og tenkte vel at vi skulle ta det med hjem, se på en julefilm i sengen og bare kose oss. Men så kjørte han ut av byen - jeg med all sushien på fanget - og det var da jeg skjønte at vi skulle til stedet vårt!

- Vi spiste, snakket om alt og ingenting, og jeg sa faktisk: «tenk å bli fridd til her da! Dén utsikten, og alt er bare perfekt». Da vi var ferdig med maten sa han at han hadde en liten gave til meg. Jeg tenkte at det var blomster, for han har han gitt meg det tidligere når vi har vært på den plassen. Men han gikk rundt bilen, åpner døren, sto i pøsregn og så på meg. Plutselig skjønte jeg det og så sa jeg: «skal du fri NÅ???». Ja sa han, og gikk ned med på kne, forklarer Anja til KK.no. Les mer om frieriet i et innlegg publisert på bloggen her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer