16 ukers helvete

- Jeg vil ikke vite hva jeg veier!

Artist Jenny Jenssen (58) er én av deltakerne i den nye sesongen av «16 ukers helvete».

16 UKERS HELVETE: Artist Jenny Jenssen takket først nei til deltakelse i 16 ukers helvete. Men dét skulle fastlegen hennes endre på! FOTO: Warner Bros. Discovery
16 UKERS HELVETE: Artist Jenny Jenssen takket først nei til deltakelse i 16 ukers helvete. Men dét skulle fastlegen hennes endre på! FOTO: Warner Bros. Discovery Vis mer
Publisert

Den folkekjære artisten Jenny Jenssen (58) takket først nei da hun fikk forespørsel om på være med på livsstilsprogrammet 16 ukers helvete på TVNorge.

Men det var ordene fra fastlegen som fikk henne til å ombestemme seg.

- Jeg har en meget dyktig og klok fastlege som anbefalte meg å bli med. Han sa: « Dette er en vinn-vinn-situasjon for deg. Du har dårlige knær, store bekkenproblemer, skyhøyt blodtrykk og plages med halsbrann. Du har alt å vinne på å bli med».

Hun smiler.

- Ja, da ble det slik da! Skulle ønske alle fastleger var like ærlige og «pushet» sine pasienter til bedre helse. I dag er jeg han evig takknemlig!

Ønsker ikke fokus på tallet

I 16 ukers helvete får seks kjendiser trenings- og kostholdsveiledning gjennom nettopp 16 uker, og dersom de følger rådene skal de kunne se drastiske endringer på både kondis, styrke, kropp og sjel.

- I starten av opplegget forteller du at du ikke har lyst til å vite tallet på vekta, hvorfor ikke?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer