Kim Kardashian North West

- Jeg ville aldri kledd datteren min i korsett!

Kim Kardashian fikk krass kritikk for å kle datteren North (4) i korsett-antrekk. Nå svarer hun på kritikken.

KIM KARDASHIAN: Langer ut mot kritikerne. - Jeg ville aldri kledd datteren min i korsett. Denne uken var datteren North West ikledd et antrekk med hva som kunne minne om et korsett. Foto: NTB Scanpix
KIM KARDASHIAN: Langer ut mot kritikerne. - Jeg ville aldri kledd datteren min i korsett. Denne uken var datteren North West ikledd et antrekk med hva som kunne minne om et korsett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lille North West (4) har et klesskap de fleste bare kan misunne henne. Som datter at TV-personlighet Kim Kardashian (36) og rapper Kanye West (40) har hun tilgang til alt hun måtte drømme om av designantrekk, men etter bilder å dømme er fireåringen - som de fleste andre på sin egen alder - svært glad i å kle seg i kostymelignende klær. (PSST: Her er Kardashian-hemmelighetene​ de færreste vet om)

Denne uken ble hun fotografert på vei inn til The Museum of National History i New York sammen med barnepiken sin og en livvakt, ikledd en oransje silkekjole med hva som kan se ut som et korsett utenpå.

Dette har skapt furore blant folket, som kritiserer tobarnsmoren Kim Kardashian for å kle datteren sin opp i korsett. Et korsett er, ifølge Wikipedia«et plagg som benyttes for å gi torso en ønsket form av estetiske eller medisinske grunner (enten mens det bæres, eller med mer varig virkning). Både kvinner og menn har brukt og bruker korsett, men det er mest brukt blant kvinner».

«I den senere tid er også ordet korsett brukt av moteindustrien om plagg som utseendemessig ligner på tradisjonelle korsetter, uten å faktisk fungere som det. Disse har gjerne hentet elementer fra korsetter, som snøring og spiler, men mangler korsettenes kroppsformende virkning», står det skrevet på Wikipedia.

GLAD I Å KLE SEG UT: I likhet med mange andre fireåringer er North West glad i kle seg ut og å leke seg med ansiktsmaling. Foto: NTB Scanpix
GLAD I Å KLE SEG UT: I likhet med mange andre fireåringer er North West glad i kle seg ut og å leke seg med ansiktsmaling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kim Kardashian åpnet opp om Paris-ranet

- Det er altså bare tekstilstoff, folkens!

Og det er nettopp dette som er selve kjernen i debatten om antrekket til fireåringen North - skal vi tro mamma Kim Kardashian. I et innlegg på Twitter langer hun ut mot kritikerne som beskylder henne for å drive med barnemishandling.

«Jeg ville aldri ha kledd datteren min i et korsett! Dette er en kjole jeg har kjøpt som er laget av bomull, og som ser ut som et korsett. Det er bare til pynt», skriver hun til et videoinnlegg hun har lagt ut på Twitter. I videoen sier hun følgende:

- Denne kjolen, som ikke er mitt design, men som jeg faktisk har kjøpt, er ikke et korsett. Det er bare stoff på forsiden av kjolen. Jeg synes den er kjempesøt, og det er altså bare tekstilstoff, folkens. Ikke et ekte korsett.

LES OGSÅ: Kim Kardashian-korsett gir deg ikke smalere midje

Hottest på sosiale medier

Kim Kardashian har over 100 millioner følgere på Instagram og 54 millioner følgere på Twitter, og kan dermed regnes som en av de hotteste damene på sosiale medier-fronten. Med det er altså ikke alle som vil den populære tobarnsmoren vel. Det er ikke lenge siden Kim fikk kritikk for å ha hva som så ut som to striper med kokain liggende åpenlyst på stuebordet på hotellrommet. 

Kim Kardashian forklarte først at det var godteri som hun og barna hadde kjøpt på Dylan's Candy Bar-butikk, men ved nærmere ettersyn viste det seg at det faktisk var marmormønsteret i bordplaten på stuebordet.

- Det er bare et marmorbord, dere! Jeg holder ikke på med det der, jeg har barn! Det er ikke livsstilen min, og har heller aldri vært det, sier hun i videosnutten.

LES OGSÅ: Kim Kardashian: - Han dro meg mot sengen og da tenkte jeg at de kom til å voldta meg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer