Kim Kardashian North West

- Jeg ville aldri kledd datteren min i korsett!

Kim Kardashian fikk krass kritikk for å kle datteren North (4) i korsett-antrekk. Nå svarer hun på kritikken.

KIM KARDASHIAN: Langer ut mot kritikerne. - Jeg ville aldri kledd datteren min i korsett. Denne uken var datteren North West ikledd et antrekk med hva som kunne minne om et korsett. Foto: NTB Scanpix
KIM KARDASHIAN: Langer ut mot kritikerne. - Jeg ville aldri kledd datteren min i korsett. Denne uken var datteren North West ikledd et antrekk med hva som kunne minne om et korsett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lille North West (4) har et klesskap de fleste bare kan misunne henne. Som datter at TV-personlighet Kim Kardashian (36) og rapper Kanye West (40) har hun tilgang til alt hun måtte drømme om av designantrekk, men etter bilder å dømme er fireåringen - som de fleste andre på sin egen alder - svært glad i å kle seg i kostymelignende klær. (PSST: Her er Kardashian-hemmelighetene​ de færreste vet om)

Denne uken ble hun fotografert på vei inn til The Museum of National History i New York sammen med barnepiken sin og en livvakt, ikledd en oransje silkekjole med hva som kan se ut som et korsett utenpå.

Dette har skapt furore blant folket, som kritiserer tobarnsmoren Kim Kardashian for å kle datteren sin opp i korsett. Et korsett er, ifølge Wikipedia, «et plagg som benyttes for å gi torso en ønsket form av estetiske eller medisinske grunner (enten mens det bæres, eller med mer varig virkning). Både kvinner og menn har brukt og bruker korsett, men det er mest brukt blant kvinner».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer