Aslak Maurstad

- Jeg ville amputere av meg beina

Aslak Maurstad ble desperat av de sterke smertene.

ASLAK MAURSTAD: Her sammen med kjæresten Martine Hattestad Kveli som i disse dager spiller i Folketeaterets oppsetting av musikalen «Miss Saigon». Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Scanpix
ASLAK MAURSTAD: Her sammen med kjæresten Martine Hattestad Kveli som i disse dager spiller i Folketeaterets oppsetting av musikalen «Miss Saigon». Foto: Espen Solli / TV 2 / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Hjelp ...», skrev skuespiller Aslak Maurstad (31) på Instagram da det ble offentliggjort at han skulle være med i årets sesong av «Skal vi danse».

Ifølge TV2 skal det ha vært Maurstads kjæreste, skuespiller Martine Hattestad Kveli (26), som ville at han skulle delta i programmet. Fullt klar over at dette vil innebære mye trening, skal Maurstad følt at han måtte advare henne.

- Jeg har sagt til henne at: «Nå kommer jeg til å være en ganske dårlig kjæreste i en periode, og det må du bare takle». Og hun takler det veldig bra, sier han til kanalen.

- I samme båt

Til KK forteller Maurstad at det har vært veldig fint å være med så langt.

- Martine er veldig snill og forståelsesfull, hun er travel selv i forbindelse med «Miss Saigon», så vi er litt i samme båt hva gjelder overskudd til å nære forholdet.

Maurstad understeker at han er langt ifra noen forholdsekspert, men sier han tror det kan være lurt å ha forventningsavklaringer når man skal inn i perioder med mye endring. Dette har i hvert fall fungert fint for paret denne gangen.

- Siden vi begge er 100 prosent frilans, er det ofte store endringer i hverdagen, og derfor kanskje ekstra viktig å snakke godt sammen om hva vi har i vente og hvilke behov vi ser for oss at vi kommer til å ha i forbindelse med det. Så håper jeg dere intervjuer en eller annen forholdsterapeut som kan si om det er smart eller ikke, for det blir spennende lesing for meg i så fall.

En dans på krykker

Som femåring fikk Maurstad sykdommen aksial spondyloartritt, også kjent som Bekhterevs sykdom. I siste episode av «Skal vi danse», forteller 31-åringen at sykdommen kan gi han en plutselig betennelse i leddene som gjør at han ikke kan bevege seg.

- Det var mange punker i løpet av barndommen hvor jeg gjerne ville amputere av meg beina, for da slapp jeg å ha så vondt i dem, sier han til TV2.

- Så det jeg håper er at jeg ikke får inflammasjon i leddene, da kan jeg ikke gå, og må antagelig trekke med meg med mindre jeg gjør en dans på krykker, og det kommer jeg til å gjøre i så fall.

Milepæl

Maurstad og kjæresten Kveli har vært sammen i om lag tre og et halvt år, og tidligere i september bekreftet 31-åringen overfor Avisa Oslo at de hadde kjøpt sin første bolig sammen.

Leiligheten de har gått til innkjøp av ligger på Sandaker i Oslo, og paret skal ha punget ut 8,1 millioner kroner, ifølge avisen.

- Det blir veldig bra å flytte til Sandaker. Jeg og Martine flytter sammen. Det blir en slags milepæl, om du vil, sier Maurstad til avisen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer