Britt Ekland:

- Jeg ville ikke gjort det igjen

Den tidligere «Bond»-piken forteller at hun angrer på de kosmetiske inngrepene hun har fått utført.

BRITT EKLAND: I et nytt intervju forteller Britt Ekland at hun angrer på de kosmetiske inngrepene hun har fått utført. FOTO: NTB
BRITT EKLAND: I et nytt intervju forteller Britt Ekland at hun angrer på de kosmetiske inngrepene hun har fått utført. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den svenske skuespilleren Britt Ekland (78) ble nærmest en stjerne over natten da hun i 1964 gikk inn i et forhold med skuespilleren Peter Sellers.

Ti år etter dukket hun opp som Bond-pike i «The Man With the Golden Gun», og siden har hun ikke sett seg tilbake. Året etter møtte hun musikeren Rod Stewart (76), som hun holdt sammen med i to år før romansen fikk en brå slutt.

I de senere år har 78-åringen medvirket i tv-serien «Svenske Hollywoodfruer», der hun er spesielt kjent for å være en frittalende dame.

Som Hollywood-frue er det kanskje ikke så rart at hun har valgt å legge seg under kniven flere ganger. Nå innrømmer hun i et nytt intervju at det har «ødelagt ansiktet hennes».

BRITT EKLAND SOM BOND-PIKE: I 1974 var Britt Ekland Bond-pike i «The Man With the Golden Gun». FOTO: NTB
BRITT EKLAND SOM BOND-PIKE: I 1974 var Britt Ekland Bond-pike i «The Man With the Golden Gun». FOTO: NTB Vis mer

- Ville ikke gjort det igjen

Den svenske skuespilleren har nemlig gitt et nytt intervju med magasinet Platinum, gjengitt av PageSix, der hun innrømmer at hun ikke vil legge seg under kniven igjen - etter et mislykket inngrep i Paris.

- Alle har rett til å velge å operere seg. Jeg gjorde alle operasjonene da jeg var i 50-årene, men ville ikke gjort det igjen. Jeg har ingen plan om å se annerledes ut enn jeg gjør nå.

I Paris skal hun ha fått injeksjoner med den permanente filleren Artecoll, et stoff som ble hyppig brukt på 90-tallet. I dag er det svært lite brukt, ettersom det er å anse som risikabelt, ifølge konsulent i kosmetisk kirurgi, Wendy Lewis, til Daily Mail.

Om inngrepet forteller 78-åringen at hun føler at hun har ødelagt ansiktet sitt, og hevder hun er mye mer komfortabel med å bli eldre uten å fikse på utseendet med kosmetiske inngrep.

- Jeg føler meg bra nå, bedre enn på mange år. Å bli eldre skjer med alle. Det er ikke noe poeng i å klage eller å ønske at man forandret seg. Vi beveger oss alle i den retningen, og det er ingenting vi kan gjøre med det. Det handler bare om å ta vare på seg selv på reisen.

VILLE IKKE GJORT DET IGJEN: - Alle har rett til å velge å operere seg. Jeg gjorde alle operasjonene da jeg var i 50-årene, men ville ikke gjort det igjen, sier Britt Ekland. FOTO: NTB
VILLE IKKE GJORT DET IGJEN: - Alle har rett til å velge å operere seg. Jeg gjorde alle operasjonene da jeg var i 50-årene, men ville ikke gjort det igjen, sier Britt Ekland. FOTO: NTB Vis mer

- Ødela ansiktet mitt

Innrømmelsen kommer etter nesten 20 år med smertefulle inngrep for å «smelte» stoffet. Senere skal hun ha gått til annen lege for å få alt fjernet fra ansiktet.

- Det ødela utseendet mitt og ødela ansiktet mitt. Det var den største feilen i livet mitt, sier hun, og fortsetter:

- Når jeg ser på bilder av meg selv fra før jeg gjorde det, så jeg veldig bra ut. Jeg klarer å se det nå, men jeg kunne ikke se det den gang.

I et intervju med «Good Morning Britain» i fjor fortalte 78-åringen at hun sluttet å få utført kosmetiske inngrep fordi hun forsto at det ikke ville hjelpe henne med å skaffe filmroller. Hun innrømmet også at det ikke bidro til å få henne til å se bedre ut.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer