Camilla Aastorp Andersen:

- Jeg visste ikke at man kunne blø så mye fra hodet

«Treningsfrue» hadde maks uflaks på ferie.

TIL SYKEHUS: Siste feriedag endte på sykehus for Camilla Aastorp Andersen. Foto: Privat
TIL SYKEHUS: Siste feriedag endte på sykehus for Camilla Aastorp Andersen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Camilla Aastorp Andersen (41), kjent for de fleste som «Treningsfrue», har i flere år levd av å blant annet dele treningsglede, tips og treningsøkter på sosiale medier.

I helgen hadde hun derimot «litt uflaks», som hun selv omtaler det som, på en ferietur i Spania. En økt på padel-banen ble nemlig avsluttet med en tur til sykehuset.

- Jeg fikk litt overtenning og hadde maks uflaks, sier Andersen til Se og Hør, og forteller at hun fikk begge padel-rackertene i hodet da hun spilte mot en annen.

Det førte til en stor kul og tre stifter i hodet for treningsprofilen, som forteller at hun fortsatt har litt vondt i hodet og at hun har en rolig uke i vente.

- Jeg visste ikke at man kunne blø så mye fra hodet, sier hun og ler litt.

Uhellet skjedde da Andersen var på ferie med venninner i Spania. Etter to år med pandemi er man naturlig nok litt ute av trening hva gjelder reiser og rutiner, og det fikk hun erfare da hun måtte på sykehus etter ulykken.

Influenseren forteller at hun hadde reiseforsikring som dekket alt, men HELFO-kortet (Europeisk helsetrygdkort) hadde hun glemt å printe ut hjemme. Kortet gir rett til dekning av nødvendig medisinsk behandling ved sykehus som er tilknyttet det offentlige helsevesenet i landet man er i, skriver Helsenorge på sine nettsider.

- Jeg var innom to sykehus hvor jeg fikk beskjed om at de ikke kunne hjelpe fordi jeg ikke hadde dette kortet. Der satt jeg med blødende hode og ble likevel sendt videre. Jeg endte opp med å ringe til forsikringsselskapet, som fortalte meg hvilket sykehus jeg burde reise til, sier hun og legger til:

- Så det er et tips fra meg til de som skal ut og reise. Ha alt på stell før man drar, og sjekk på forhånd hvilket sykehus din forsikring har en relasjon til. Vi er nok litt urutinerte etter pandemien, og jeg fikk meg en liten påminnelse selv der også.

PADEL: Det var under en padel-match ulykken skjedde, men den treningsglade influenseren gleder seg til å spille igjen. Foto: Privat
PADEL: Det var under en padel-match ulykken skjedde, men den treningsglade influenseren gleder seg til å spille igjen. Foto: Privat Vis mer

Etter en noe dramatisk avslutning på ferieturen er Andersen nå hjemme i Skedsmo, hvor hun bor og driver crossfit-senteret Crossfit Skedsmo.

Selv etter den noe ubehagelige opplevelsen på padel-banen er hun ikke i tvil om at hun skal spille padel igjen så fort hun er klar for det. Hun planlegger også en kombinert trenings- og padeltur til Spania.

- Det er jo en risiko i all sport man gjør. Padel er en fantastisk fin og sosial idrett og jeg er bitt av basillen. Selvfølgelig skal jeg spille det igjen! understreker hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer