«Jegertvillingene»:

«Jegertvillingene» har fått netthets og drapstrusler: - Jeg flirer av kommentarene

- Den som nok tar seg mest nær av det er mamma som sitter hjemme og leser kommentarene, sier de sporty tvillingsøstrene til KK.

TØFFE DAMER: Tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen tar oss nok en gang med på barske friluftseventyr i sesong 3 av «Jegertvillingene». FOTO: Vidar Nordli-Mathisen
TØFFE DAMER: Tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen tar oss nok en gang med på barske friluftseventyr i sesong 3 av «Jegertvillingene». FOTO: Vidar Nordli-Mathisen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I to sesonger av «Jegertvillingene» har Johanne og Kristine Thybo Hansen (27) tatt oss meg til hjemstedet i Reisadalen i Nordreisa, og de jaktinteresserte tvillingene har bydd på barske naturopplevelser ved det naturskjønne området rundt Reisaelva i Nord-Troms.

Men etter å ha søkt nye opplevelser og utfordringer via sosiale medier, blir vi i sesong tre av «Jegertvillingene» på TVNorge med når Johanne og Kristine reiser Norge rundt på besøk til andre nordmenn, som velvillig viser frem sine villmarksfavoritter.

- Denne sesongen er helt annerledes enn det dere har sett tidligere. Nå er det vi som blir invitert ut til folk vi aldri har møtt før. De tar oss med på opplevelser som innebærer innhøsting, fangst og viser sin verden til oss. Det er veldig artig og spennende, og vi har gjort ting vi aldri har drømt om å gjøre før, ting vi kanskje aldri kommer til å gjøre igjen og ting som er nytt for oss! forklarer Kristine.

- Som for eksempel?

- Havet! Før likte jeg ikke havet. Nå hater jeg havet. Sterkt ord, men det var mye bølger og vi ble fort sjøsyke, sier Kristine videre.

Tvillingsøstrene avslører at av høydepunktene denne sesongen var turen til Svalbard.

- Svalbard var helt nytt for oss. Det var helt rå natur der. Helt fantastisk! sier Johanne.

HVERANDRES BESTE VENNER: Til tross for at Kristine og Johanne bor på hver sin kant av landet, holder de kontakten via sosiale medier og drikker ofte morgenkaffe sammen via Skype. FOTO: NTB Scanpix
HVERANDRES BESTE VENNER: Til tross for at Kristine og Johanne bor på hver sin kant av landet, holder de kontakten via sosiale medier og drikker ofte morgenkaffe sammen via Skype. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

- Hvordan vil dere beskrive hverandre?

- Johanne er et spontant lite lemen, som er som et fyrverkeri! Hun er godhjerta og veldig flink og dyktig med tanke på det hun driver med, sier Kristine om Johanne.

- Det var akkurat det samme jeg skulle si!, utbryter Johanne og ler.

- Nei da, Kristine er min aller beste venn og jeg kunne ikke levd foruten henne. Vi har de samme lidenskapene og prater i kjeften på hverandre, og vi er jo tvillinger og har et spesielt bånd, legger Johanne til.

LES OGSÅ: Helene sjekker inn på barne- og avlastningsbolig: - Å overlate barnet ditt til andre er ikke enkelt

Bor på hver sin kant av landet

Da Johanne ble kjæreste med Ole Martin Helgås flyttet hun til Førde på Vestlandet, mens Kristine, som er sammen med Robert Bjørklund bor fremdeles i Reisadalen. Dette har naturlig nok gjort at tvillingsøstrene ikke ser hverandre like ofte som før.

- Hvordan er den avstanden for dere?

- Da jeg flyttet til Førde for kjærligheten, helt alene sammen med hundene mine, tenkte jeg at det skulle bli veldig tøft å være så langt unna familien, men det har egentlig gått veldig bra! Vi er veldig flinke til å skype og å snakke i telefonen, og tar ofte morgenkaffen i lag, sier Johanne og ler.

SAMBOERE PÅ HVER SIN KANT: Da Johanne (t.h.) ble kjæreste med Ole Martin Helgås flyttet hun til Førde på Vestlandet, mens Kristine, som er sammen med Robert Bjørklund fremdeles bor i Reisadalen. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet
SAMBOERE PÅ HVER SIN KANT: Da Johanne (t.h.) ble kjæreste med Ole Martin Helgås flyttet hun til Førde på Vestlandet, mens Kristine, som er sammen med Robert Bjørklund fremdeles bor i Reisadalen. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Hva gjør dere når dere ikke er ute i naturen og jakter?

- Da gjør vi som folk flest; ligger på sofaen, spiser popkorn og ser på romantiske komedier på TV, sier Johanne, men blir raskt avbrutt av søsteren.

- Det gjør ikke jeg! Jeg er veldig glad i å lage mat, og har en kjæreste som er like glad i å lage mat som meg, så vi lager veldig god mat kanskje fem ganger i uken. Nå har vi kommet ut med kokebok også, så vi har laget veldig god mat fra den kokeboken sammen i høst, forklarer Kristine.

LES OGSÅ: Anmeldelse «Unge lovende 4»: - Etter å ha slukt sesong fire, var jeg først litt skuffa, men skuffelsen ble raskt omgjort til beundring

- Jeg tror faktisk at folk undervurderer oss litt

De to søstrene er kjente for å «ha det i kjeften», vise at de tør å brette opp armene når det trengs og at de ikke er redd for en utfordring. Men til tross for dette innrømmer de at de har opplevd fordommer på bakgrunn av å være unge jenter som elsker jakt og tøffe utfordringer.

- Jeg tror faktisk at folk undervurderer oss litt. Vi er veldig sterke til å bare være 158 cm, og jeg tror at folk er blitt overrasket. Det viser vi frem i serien også, vi blir utfordret med tøffe konkurranser som vi tar på strak arm, sier Johanne.

BARSKE DAMER: Tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen (27) har vist oss at de har bein i nesa, og tar en utfordring på strak arm. FOTO: Vidar Nordli-Mathisen
BARSKE DAMER: Tvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen (27) har vist oss at de har bein i nesa, og tar en utfordring på strak arm. FOTO: Vidar Nordli-Mathisen Vis mer

- Vi opplever også veldig mye fordommer på nett. Der er folk veldig flinke til å skrive, mene og synse uten at de egentlig kjenner oss eller har peiling, men det går inn det ene øret og ut det andre. Jeg flirer bare av kommentarene. Den som kanskje tar seg mest nær av det er mamma, som sitter hjemme og leser det. Men vi bryr oss ikke, til tross for at det har gått så langt at vi har fått drapstrusler. Normalt er folk veldig hyggelig når vi møter dem, og det er det vi fokuserer på, sier Kristine ærlig.

- Så har vi hverandre også, og det tror jeg hjelper oss mye. Hadde vi vært alene om det, hadde det nok vært annerledes, supplerer Johanne.

Se Dagbladet-video av tvillingsøstrene og deres samboere under:

VIDEO: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer Vis mer

Sesong tre av «Jegertvillingene» har premiere i midten av januar 2019.

LES OGSÅ: Lillesøsteren til Veronica Orderud og Kristin Kirkemo fant kjærligheten på Orderud gård

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer