NOK ER NOK: Jennifer Aniston skal virkelig ha fått nok av sladringen i mediene. Nå tar skuespillerinnen til ordet selv. Foto: Splash News
NOK ER NOK: Jennifer Aniston skal virkelig ha fått nok av sladringen i mediene. Nå tar skuespillerinnen til ordet selv. Foto: Splash News Vis mer

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (47) slår tilbake mot mediene

47-åringen har fått nok av ryktespredning og samfunnspresset!

Siden Jennifer Aniston (47) slo igjennom som Rachel Green i 90-tallsserien «Friends» har hun vært et offer for sladder og ryktespredning i mediene. Først etter skilsmissen med kjekkasen Brad Pitt (52) og så senere om hun kom til å gifte seg med sin nåværende ektemann Justin Theroux (44) - for hvorfor tok det så lang tid? Og nå, den siste tiden, har det vært lagt ut et nytt rykte om 47-åringen, som merkelig nok verken omhandler menn eller utroskap, men hvorvidt hun endelig er gravid eller ikke. 

Den siste måneden har nemlig flere store internasjonale medier vært borti dette teamet på et eller annet vis, og det spesielt etter at skuespillerinnen ble fotografert på stranden med en «rundere» mage enn hva vi er vant til å se henne med, og BOOM; så ble det spekulert om Aniston er gravid hver eneste gang hun tilfeldig hadde noe foran magen. Til slutt gikk ryktene så langt at hennes egen manager gikk ut i mediene og presiserte: Aniston hadde bare spist en stor lunsj da et uheldig bikinibilde ble tatt. Men babytitlene fortsatte. 

- Jeg er drittlei 

Men nok er nok, til og med for paparazzirutinerte Aniston. I en kommentar publisert på The Huffington Post tok hun til ordet selv, og gjorde det klinkende klart: 

«Bare så dere vet det, jeg er ikke gravid. Det jeg er er drittlei. Jeg er drittlei av granskingen og det negative kroppsfokuset som daglig oppstår i journalistikken og kjendisnyheter».

Og det stopper ikke der. Aniston skal virkelig ha fått nok denne gangen. For i tillegg til å avkrefte rykter som omhandler seg selv, tok skuespillerinnen også ordet for alle andre kvinner ute i verden, som daglig opplever samfunnspresset knyttet til samliv. 

«Vi trenger ikke å være gift eller mødre for å være komplette mennesker». 

«Vi er fullstendige både både med og uten en mann, både med og uten barn. Vi har rett til å bestemme selv hva som er vakkert når det kommer vår kropp. Den avgjørelsen er vår og vår alene. La oss ta denne avgjørelsen for oss selv og for de unge kvinnene i verden som ser opp til oss som eksempler. La oss ta denne avgjørelsen bevisst, utenfor det tabloide støyet. Vi trenger ikke å være gift eller mødre for å være komplette mennesker. Vi får bestemme vår egen «lykkelig alle sine dager»-historie».

LES OGSÅ: Smoothien Jennifer Aniston (47) drikker HVER morgen

- Jeg misliker at folk får meg til å føle meg «mindre verdt»

Og vi kunne ikke vært mer enige. Kan denne åpenhjertige kommentaren være slutten på babyryktene nå og i fremtiden? Det kan se sånn ut. For Aniston avsluttet diskusjonen med å et tydelig budskap til mediene:

«Ja, jeg kan bli mor en dag, og siden jeg deler det med dere nå, hvis jeg noen gang gjør det, vil jeg være den første til å fortelle dere om det. Men jeg jakten ikke på morsrollen fordi jeg føler meg ufullstendig på noen måte, som vår kjendisnyheter-kultur vil få oss alle til å tro. Jeg misliker at folk får meg til å føle meg «mindre verdt» fordi kroppen min er i endring og/eller jeg fordi jeg spiste en hamburger til lunsj, og ble fotografert fra en merkelig vinkel og derfor anses en av to ting: gravid eller feit» skrev Aniston og avsluttet:

«Jeg har lært at den tabloide praksisen ikke vil ikke endre seg, i hvert fall ikke med det første. Hva som kan endres er vår bevissthet og reaksjon på de giftige meldingene begravd innenfor disse tilsynelatende harmløse historiene, servert som sannhet og som er med på å forme våre forestillinger om hvem vi er. Vi kommer til å bestemme hvor mye vi kjøper av det som blir servert, og kanskje vil tabloidene en dag bli tvunget til å se verden gjennom et annet syn, en mer humanisert linse, fordi forbrukerne har nettopp sluttet å kjøpe tullet».

Foto: SipaUSA
Foto: wenn.com
Foto: wenn.com
Foto: Xposure
Foto: Splash News
Foto: Splash News

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: