Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (51) hylles for sine nye bursdagsbilder

Friends-stjernen setter fyr på internett med nye, frekke bilder. Men det er ikke alle bildene som får like positive reaksjoner.

FYLLER ÅR: Jennifer Aniston (51) viser hud på shoot. Skjermbilder fra Instagram.
FYLLER ÅR: Jennifer Aniston (51) viser hud på shoot. Skjermbilder fra Instagram. Vis mer
Publisert

Under årets SAG-awards var det Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56) som stjal alle overskrifter, da «gjenforeningen» av de to gjorde at fansen ble mildt sagt veldig begeistret. Nå er det Aniston alene som stjeler oppmerksomheten.

I anledning hennes 51-årsdag delte skuespilleren bilder fra en shoot med magasinet Interview Magazine på Instagram, og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

I beskrivelsen under posten skriver Aniston selv hun er stolt og at det var en ære å bli feiret med dette coveret. Hun takker også intervju-teamet for at de hedrer kvinner i alle aldre. «Turns out 51 is pretty fun», skriver hun.

Både på Twitter og Instagram blir The Morning Show-stjerna hyllet, og flere uttrykker at hun aldri har sett bedre ut. Flere kjente navn har sendt ut ros til skuespilleren.

Skuespillerkollega Reese Witherspoon kommenterte Anistons Instagram bilde.
Skuespillerkollega Reese Witherspoon kommenterte Anistons Instagram bilde. Vis mer
Jennifer Aniston (51) hylles for sine nye bursdagsbilder
Jennifer Aniston (51) hylles for sine nye bursdagsbilder

To av Anistons Friends-kollegaer har også hevet seg på kommentarfeltet. Courteney Cox (55) kommenterer: Tuller du??? etterfulgt av fire brann-emojier, og Lisa Kudrow (56) holdt det enkelt med bare et Wow.

Jennifer Aniston (51) hylles for sine nye bursdagsbilder
Lisa Kudrow (aka. Phoebe Buffay) har også kommentert. Skjermbilde fra Instagram.
Lisa Kudrow (aka. Phoebe Buffay) har også kommentert. Skjermbilde fra Instagram. Vis mer

Ikke like heldig på alle bildene

Da magasinet selv publiserte to av bildene fra shooten på Instagram, var det ikke alle som var like begeistret. Flere kommenterte blant annet at det var gjort en dårlig photoshop-jobb og at fotografen hadde fremstilt Aniston helt feil.

«Ikke sikker på hvem fotografen her er, men han må ha tulla helt med henne både på cover-bildet og dette», skriver en bruker.

«Elsker henne, men det er noe rart photoshop-arbeid som skjer her», skriver en annen.

«Er dette hennes nye voksfigur, eller hva?» Lurer en tredje.

Ble intervjuet av kjent skuespillerinne

Det er ikke bare bildene til Aniston som vekker oppmerksomhet. Intervjuet hun gjorde med Interview Magazine ble faktisk gjort av en annen kjent skuespillerinne, nemlig Sandra Bullock (55).

På magasinet sin egen nettside har de publisert intervjuet, som har tittelen The one where Jennifer Aniston gets grilled by Sandra Bullock (Som er en referanse til episodene fra Friends, hvor alle startet med The one with...).

I intervjuet snakker Aniston blant annet om serien The Morning Show som hun spiller i sammen med Reese Witherspoon (43). Hun forteller til Bullock at hun lå en hel uke under dyna når serien var ferdig innspilt, og tenkte på hva hun skulle gjøre videre. Hun forteller også at det ikke er noe poeng i å leve til du blir 90 når du ikke blomstrer, og at når kroppen slutter å funke, så gjør hjernen også som regel det.

Utdrag fra artikkelen.
Utdrag fra artikkelen. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer