Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (51) hylles for sine nye bursdagsbilder

Friends-stjernen setter fyr på internett med nye, frekke bilder. Men det er ikke alle bildene som får like positive reaksjoner.

FYLLER ÅR: Jennifer Aniston (51) viser hud på shoot. Skjermbilder fra Instagram.
FYLLER ÅR: Jennifer Aniston (51) viser hud på shoot. Skjermbilder fra Instagram. Vis mer
Publisert

Under årets SAG-awards var det Jennifer Aniston (51) og Brad Pitt (56) som stjal alle overskrifter, da «gjenforeningen» av de to gjorde at fansen ble mildt sagt veldig begeistret. Nå er det Aniston alene som stjeler oppmerksomheten.

I anledning hennes 51-årsdag delte skuespilleren bilder fra en shoot med magasinet Interview Magazine på Instagram, og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

I beskrivelsen under posten skriver Aniston selv hun er stolt og at det var en ære å bli feiret med dette coveret. Hun takker også intervju-teamet for at de hedrer kvinner i alle aldre. «Turns out 51 is pretty fun», skriver hun.

Både på Twitter og Instagram blir The Morning Show-stjerna hyllet, og flere uttrykker at hun aldri har sett bedre ut. Flere kjente navn har sendt ut ros til skuespilleren.

To av Anistons Friends-kollegaer har også hevet seg på kommentarfeltet. Courteney Cox (55) kommenterer: Tuller du??? etterfulgt av fire brann-emojier, og Lisa Kudrow (56) holdt det enkelt med bare et Wow.

Ikke like heldig på alle bildene

Da magasinet selv publiserte to av bildene fra shooten på Instagram, var det ikke alle som var like begeistret. Flere kommenterte blant annet at det var gjort en dårlig photoshop-jobb og at fotografen hadde fremstilt Aniston helt feil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer