Jennifer Aniston vil ikke høre at hun ser bra ut for alderen

Skuespilleren åpner opp om det å bikke 50.

FEMTI OG FAB: I februar fylte skuespiller Jennifer Aniston 50 år. Til magasinet InStyle forteller hun at hun for første gang i livet faktisk er blitt bevisst på alderen sin. Dette bildet ble tatt sommeren 2019. FOTO: NTB Scanpix
FEMTI OG FAB: I februar fylte skuespiller Jennifer Aniston 50 år. Til magasinet InStyle forteller hun at hun for første gang i livet faktisk er blitt bevisst på alderen sin. Dette bildet ble tatt sommeren 2019. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar 2019 fylte skuespilleren Jennifer Aniston, kanskje aller mest kjent fra den populære sitcom-serien Friends, 50 år. I et ferskt intervju med det amerikanske magasinet InStyle åpner Aniston opp om det å bikke halvveis til hundre:

- 50 var første gang jeg tenkte: «vel, det er jo et tall». Men jeg vet ikke hva det er, for jeg føler meg ikke annerledes. Det er ikke som at ting forfaller uansett. På det fysiske plan føler jeg meg helt fantastisk, så derfor føles det veldig rart når jeg plutselig får høre: «du ser helt fantastisk ut for alderen din». Jeg tenker at vi trenger å etablere en bevissthet rundt den dialogen og hvordan man ordlegger seg.

COVER: Jennifer Anison pryder coveret av InStyle høsten 2019. FOTO: Faksimile InStyle
COVER: Jennifer Anison pryder coveret av InStyle høsten 2019. FOTO: Faksimile InStyle Vis mer

Jennifer Aniston pryder coveret av septemberutgaven av InStyle, og tema for fotoshooten er Babes of the '60s and '70s som blant annet er inspirert av Veruschka von Lehndorff, Catherine Deneuve, Lauren Hutton, Brigitte Bardot og Charlotte Rampling. Bildene er tatt av den anerkjente fotografen Michael Thompson.

Jennifer Anistons hårsveis ble ikonisk da hun entret TV-skjermen på midten av 90-tallet, og kvinner verden over valfartet til frisøren for å få samme look. 50-åringen har gjennom årenes løp beholdt den samme sveisen, og til InStyle legger hun ikke skjul på at hun kommer til å fortsette å farge sine lange lokker.

- Jeg skal ikke lyve... jeg vil ikke ha grått hår.

POPULÆR: Jennifer Aniston er en av Hollywoods hotteste skuespillere. Hun fikk sitt gjennombrudd med TV-serien Friends i 1994. FOTO: NTB Scanpix
POPULÆR: Jennifer Aniston er en av Hollywoods hotteste skuespillere. Hun fikk sitt gjennombrudd med TV-serien Friends i 1994. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Presser inn 5 x fem-minutters treningsøkter hver eneste dag

Tidligere har Jennifer Anistons personlige trener Kathy Kaehler åpnet opp om hvordan stjernen holder seg i form - og også Aniston lever etter den klassiske oppskriften: et sunt og variert kosthold, samt kjappe treningsøkter.

- Jennifer spiser tre til fem små, men næringsrike måltider om dagen (Zone dietten). Til frokost pleier hun å spise eggerøre med chili, etterfulgt av hvit fisk med sunt tilbehør til lunsj. Som mellommåltider pleier hun å spise mørk sjokolade, blåbær, gojibær og chiafrø. En typisk middag kan være taco fylt med kylling, salat, agurk og tomat, har Kathy Kaehler tidligere uttalt.

Ifølge PT'en holder Aniston kroppen i form ved å trene fem ganger om dagen i fem minutter.

- Hun har en travel hverdag, men klarer likevel å presse inn fem fem-minutters treningsøkter hver eneste dag. Jennifer vet at hun må se positivt på livet og ta vare på både kropp og sinn for å holde seg ung. Er du stresset vil du se slik ut. Gjør du en innsats for å se glad ut vil det synes på hele deg.

Jennifer Anisons treningsprogram:

  • Ett minutt hoppetau
  • Ett minutt tricep dips
  • Ett minutt tricep kickbaks med bånd
  • Ett minutt push-ups inntil en vegg
  • Ett minutt push-ups på gulvet
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer