Jennifer Lopez:

Jennifer Lopez delte hjertevarm video med tvillingene

Se så store tvillingene har blitt!

JENNIFER LOPEZ: Tvillingene til artist og skuespiller Jennifer Lopez er for lengst blitt tenåringer. Og i anledning bursdagen deres delte mamma en video som viser øyeblikk fra oppveksten. Her bilde av mor og barn fra en filmpremiere i 2015. FOTO: NTB
JENNIFER LOPEZ: Tvillingene til artist og skuespiller Jennifer Lopez er for lengst blitt tenåringer. Og i anledning bursdagen deres delte mamma en video som viser øyeblikk fra oppveksten. Her bilde av mor og barn fra en filmpremiere i 2015. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Jennifer Lopez feirert nylig bursdagen til tvillingene sine og ga samtidig fansen et innblikk i familielivet med den nye stefaren Ben Affleck.

Den 53 år gamle artisten delte en video på Instagram med flere rørende familieøyeblikk for å markere Max og Emmes 15-årsdag og avslørte samtidig kjælenavnet hun bruker på barna.

«Hinsides for alltid»

«Gratulerer med dagen til mine vakre og brilliante kokosnøtter,» skrev hun ved videoen hun la ut.

«Jeg er så stolt av dere begge på alle måter. Dere fyller hjertet og sjelen min med så mye glede og lykke. Jeg elsker dere hinsides for alltid.»

Videoen viser øyeblikk fra deres 15 år her på jorden mens Taylor Swifts låt «Fifhteen» spilles i bakgrunnen.

Av de nyere øyeblikkene i videoen er «bak scenen»-klipp fra da datteren Emme var involvert i morens Superbowl-opptreden i 2020 og et bilde fra en familiemiddag.

LES OGSÅ: Mens Jennifer Lopez råkliner med Ben Affleck - sender hun skjult beskjed til fansen.

Mandatory Credit: Photo by Eric Charbonneau/REX (4577937ay)Maximilian David Muniz, Jennifer Lopez, Emme Maribel Muniz'Home' film premiere, Los Angeles, America - 22 Mar 2015
Mandatory Credit: Photo by Eric Charbonneau/REX (4577937ay)Maximilian David Muniz, Jennifer Lopez, Emme Maribel Muniz'Home' film premiere, Los Angeles, America - 22 Mar 2015 Vis mer

Lopez har også tatt med et intimt øyeblikk fra når Ben Affleck (50) holder Max i armene sine, mens gutten sover under en biltur.

Barna ga dem bort

Paret, som giftet seg under en intim seremoni i Las Vegas i fjor sommer, har gjort barna sine til en viktig del av sitt forhold.

Jennifer Lopez to barn har hun sammen med eksmannen Marc Anthony, mens Ben Affleck har tre barn med sin eks- skuespiller Jennifer Garner: Violet (17), Seraphina (14) og Samuel (10). Barneflokken på fem fulgte paret til alters da de i september hadde bryllupsfest for venner og familie.

Det er ikke første gang Lopez viser følelser på Instagram. På farsdagen hyllet hun sin nye ektemann ved å si at hun aldri har sett en så kjærlig og uselvisk pappa.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer