Jenny Skavlan og Thomas Gullestad er blitt tobarnsforeldre

Ønsket lille Eva velkommen til verden 12. mai.

TOBARNSFORELDRE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan ønsket sin andre datter velkommen til verden 12. mai. Foto: Scanpix
TOBARNSFORELDRE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan ønsket sin andre datter velkommen til verden 12. mai. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

For et halvt år siden kunne Jenny Skavlan (32) og Thomas «Finger'n» Gullestad (38) avsløre at de venter sitt andre barn.

Søndag 12. mai kunne paret ønske datteren Eva velkommen til verden.

«Søndag 12.mai kom lille Eva til verden. Vi bobler over av lykke hele gjengen. Takk for kampen til jordmødrene på Ullevål som gjør verdens råeste og viktigste trenerjobb. Dere fortjener høyere lønn enn Solskjær. Jeg forsvinner inn i babybobla nå jeg. Hade!», skriver Skavlan på sin Instagramkonto og legger ved et bilde av seg selv, ektemannen og lille Eva.

Også Gullestad har publisert et bilde på sin Instagramprofil, der med teksten «Hei Eva».

KK gratulerer så mye!

Legger ikke ut bilder av barna

Fra før av har de datteren Åse som i år fyller tre. Da KK intervjuet Skavlan tilbake i 2017, kunne hun åpenhjertig fortelle om hvorfor hun og Thomas ikke legger ut bilde av datteren sin.

– Jeg er veldig glad for at vi tok det valget. Jeg vil ikke at det skal gå utover andre at jeg tuller på sosiale medier. Jeg kan ikke ta for gitt at Åse har det behovet. Jeg dømmer ingen, vi er alle satt sammen forskjellig. Det handler jo bare om hvordan du har det inni deg når du deler noe så skjørt og lite. Og inni MEG føles det ikke riktig å eksponere barnet mitt. Det føles derimot fint å bevare deler av livet helt privat. At det bare er vårt, forklarer hun.

Selv har Jenny Skavlan over 400 000 følgere på Instagram, og er kjent for sine lekne og humoristiske innlegg. Bloggen hennes ble kåret til «Årets kjendisblogg» i Vixen Blog Awards i 2015.

– I dag kan du se et barn vokse opp i sosiale medier, men barnet må jo leve opp til disse kremøyeblikkene, og bli kjent igjen av folk de ikke kjenner. Det er naivt å tro at antall følgere er synonymt med antall folk som digger deg. Det er ikke bare love der ute.

Les resten av intervjuet med Skavlan her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer