Gravid:

Jenny Skavlan venter sitt andre barn

«Baby forventes til våren og vi gleder oss veldig, hele gjengen», skriver hun på Instagram.

VENTER SITT ANDRE BARN TIL VÅREN: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad har datteren Åse (2) fra før. Nå blir de foreldre igjen! Foto: Astrid Waller for KK
VENTER SITT ANDRE BARN TIL VÅREN: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad har datteren Åse (2) fra før. Nå blir de foreldre igjen! Foto: Astrid Waller for KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Sist jeg var gravid gikk @fingern ned 16kg som Baalsrud. Han jobber knallhardt denne gangen også for å stjele den kroppslige oppmerksomheten. Baby forventes til våren og vi gleder oss veldig, hele gjengen», delte Jenny Skavlan på Instagram med sine 392 000 følgere.

Under bildet Skavlan har lagt ut, renner det inn med gratulasjoner til paret som nå skal bli foreldre for andre gang våren 2019. Fra før av har hun og Thomas Gullestad, også kjent som «Finger'n» fra «Klovner i Kamp», datteren Åse. Hun ble født i 2016 og Skavlan har vært bestemt på å ikke vise frem bilder av datteren sin.

LES OGSÅ: - Jeg synes Åse er verdens heldigste som har fått Thomas til far

FORELDRE TIL TO: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan venter sitt andre barn. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FORELDRE TIL TO: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan venter sitt andre barn. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

I 2017 kunne Jenny Skavlan i et stort intervju med KK åpenhjertig fortelle blant annet om hvorfor hun og Thomas ikke legger ut bilde av datteren:

– Jeg er veldig glad for at vi tok det valget. Jeg vil ikke at det skal gå utover andre at jeg tuller på sosiale medier. Jeg kan ikke ta for gitt at Åse har det behovet. Jeg dømmer ingen, vi er alle satt sammen forskjellig. Det handler jo bare om hvordan du har det inni deg når du deler noe så skjørt og lite. Og inni MEG føles det ikke riktig å eksponere barnet mitt. Det føles derimot fint å bevare deler av livet helt privat. At det bare er vårt, forklarer hun.

Jenny Skavlan. Foto: Astrid Waller
Jenny Skavlan. Foto: Astrid Waller Vis mer

Selv har Jenny Skavlan nesten 400 000 følgere på Instagram, og er kjent for sine lekne og humoristiske innlegg. Bloggen hennes ble kåret til «Årets kjendisblogg» i Vixen Blog Awards i 2015.

– I dag kan du se et barn vokse opp i sosiale medier, men barnet må jo leve opp til disse kremøyeblikkene, og bli kjent igjen av folk de ikke kjenner. Det er naivt å tro at antall følgere er synonymt med antall folk som digger deg. Det er ikke bare love der ute.

Les resten av intervjuet med Jenny Skavlan her.

KK gratulerer så mye!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer