Mackenzie Foy:

Jenta som spilte Bella og Edwards datter er blitt voksen

Se bildene!

BERØMT OVER NATTEN: Mackenzie Foys karriere fikk en pangstart da hun kapret rollen som Renesmee Cullen i de to siste «Twilight»-filmene. FOTO: Summit Entertainment
BERØMT OVER NATTEN: Mackenzie Foys karriere fikk en pangstart da hun kapret rollen som Renesmee Cullen i de to siste «Twilight»-filmene. FOTO: Summit Entertainment Vis mer
Publisert

Det er ikke lett å lage filmversjoner av bestselgende bøker – for nettopp at de er bestselgende, betyr at de allerede har en enorm fanskare med høye forventninger.

Likevel er det noen som har klart det; for eksempel i form av «Da Vinci-koden» med Tom Hanks i hovedrollen, klassikeren «Bridget Jones’ dagbok», og «The Fault in Our Stars» som omhandler to kreftsyke ungdommer som forelsker seg.

Det samme gjelder franchiser som «Ringenes Herre», «Harry Potter», og «Twilight».

Sistnevnte besto av fire bøker adaptert til fem filmer, og fansen tok et endelig farvel med karakterene Bella Swan og Edward Cullen i 2012. (Jepp, det er faktisk syv år siden siste film kom på kino! Tiden går altfor fort...)

Men selv om «Twilight»-eventyret er over, betyr ikke dét at vi ikke lenger holder styr stjernene som fylte de vilt populære rollene.

LES OGSÅ: 15 år siden premieren: Dette gjør «Lost»-stjernene i dag

SUKSESS: Kjærlighetshistorien mellom Bella Swan og vampyren Edward Cullen ble en enorm suksess da første film kom ut på kino 2008. FOTO: Summit Entertainment
SUKSESS: Kjærlighetshistorien mellom Bella Swan og vampyren Edward Cullen ble en enorm suksess da første film kom ut på kino 2008. FOTO: Summit Entertainment Vis mer

Slik gikk det med skuespillerne

Robert Pattinson (32) har for lengst lagt sine dager som vampyr bak seg, og har spilt i filmer som «Water For Elephants» og «Remember Me». På privaten var han i lengre tid forlovet med artisten FKA Twigs (31), men duoen gikk hver til sitt 2017.

(Under innspillingen av «Twilight» var han forøvrig sammen med kollega Kristen Stewart, men forholdet fikk en brå og brutal slutt da bilder av stjernen i het omfavnelse med en annen mann ble publisert.)

Kristen Stewart (28) har på sin side dukket opp i filmer som «Snowhite and the Huntsman» og «The Runaways», og i 2019 får vi se henne i en ny versjon av «Charlies Angels».

Videre har Taylor Lautner (27) – som portretterte varulven Jacob Black – blant annet vært å se i actionfilmen «Abducted».

Men én vi ikke har hørt så mye om, er Mackenzie Foy; den søte jenta som spilte Renesmee, Bella og Edwards datter. Nå er hun ikke lenger så liten!

I dag er Mackenzie 18 år gammel, og har med tiden blitt en favoritt hos motekritikerne. Se bilder av den stilsikre stjernen – før og nå – under!

LES OGSÅ: Slik ser Ross og Rachels baby fra «Friends» ut i dag

DEN GANG DA: Slik så Mackenzie Foy ut da hun spilte i «Twilight» i 2011 og 2012. FOTO: Summit Entertainment
DEN GANG DA: Slik så Mackenzie Foy ut da hun spilte i «Twilight» i 2011 og 2012. FOTO: Summit Entertainment Vis mer
NÅ: Mackenzie Foy er stadig å se på rød løper i forbindelse med moteshow og filmpremierer. FOTO: Scanpix
NÅ: Mackenzie Foy er stadig å se på rød løper i forbindelse med moteshow og filmpremierer. FOTO: Scanpix Vis mer
FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer
FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer
FOTO: Scanpix
FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer